Ki nyeri a 2014. évi országgyűlési választást és miért?
Az emberek többsége számár a Fidesz még mindig a kisebb rossz, mint a baloldal, ezért.A kérdés az, hogy lesz-e kétharmad, nem az, hogy a Fidesz fog-e nyerni.
Jelen helyzetben nagyon így néz ki, egetrengető dolog kellene ahhoz, hogy a baloldal nyerjen.
Ahol én élek, ott a Fideszre nem szavazna senki. De azok sem fognak rájuk szavazni, akiknek sokkal rosszabb lett az életük ebben a 4 évben. Akik munkanélküliek lettek, vagy a családtagjaik külföldre kényszerültek dolgozni.
Csak ők nem mondják meg, hogy kire akarnak szavazni, vagy szavaznak- e egyáltalán.
"Ahol én élek, ott a Fideszre nem szavazna senki."
Nem csak ott máshol sem. A Fidesz annyit nem fog tudni összegyűjteni, hogy a választási lapra felkerüljön.
A Fidesz fog nyerni, de nem csak azért mert tré a baloldal.
Az én környezetemben pár volt tanácstag meg tanácselnök és a hozzájuk hasonlókon kívül senki nem szavaz a baloldalra, (ők MSZP szimpatizánsok). Épp a múltkor hallottam, hogy az öregek Gyurcsányt szidták, hogy micsoda gátlástalan, erőszakos embernek tűnik.
A Jobbik nem nyer, nem találták még meg a tőkéjüket.Ugyebár minden pártnak vannak tőkései, kül és belföldiek, akik anyagilag támogatják őket.A Jobbik még nem talált ilyet.Elég fiatal pártról van szó, még érnie, fejlődnie kell és tőkéseket találni.
A Fidesz is ilyen kis pártként indult, az 1-2 választáson épp, hogy bekerültek a parlamentbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!