Ki nyeri a 2014. évi országgyűlési választást és miért?
Az ország jó úton halad!Külföldi oldalakat is böngészve az országunk mutatói kezdenek a pozitív irányba haladni.
Én még megszavazok nekik 4 évet (mondom ezt volt mszp fanatikusként).
4 év alatt nem lehet szarból várat építeni, 8 évet megéremelnek.
És undorítónak tartom, hogy mindenki a stadionokkal támadja a fideszt (nincs más fogáspont).
A stadionok 50 milliárdba kerültek és ez a magyar államadósság kamatának az 1 százaléka!!!!!
Szóval csepp a tengerben.És végre épül valami ebben a kva országban.+ Ez egyben befektetés is, a románok 80 milliárdért húzták fel a nemzeti stadionjukat és ebből 2 év alatt a háromnegyede már megtérült.
+ A fidesz a kisebb rossz.
Jó pár idióta meg 4 évente másra szavaz, nem veszi észre hogy 1 ciklus alatt nem lehet helyrehozni semmit.
Az előző kormány kiásott egy gödröt amit a fidesz most betömött és remélem lesz még 4 évük építeni.
Mellesleg az mszp miatt vesztettem el az előző munkám pedig rájuk szavaztam...Csak volt olyan aki nagyon benyalta magát és én ezért estem ki a kosárból....
Elvette a magánnyugdíjpénztárat, trafikokkal rabolta ki az embereket, nőtt az államadósság.
Statisztikai bűvészkedés az egész!
Nőtt a munkahelyek száma: közmunka+külföldön dolgozó magyarok (így ki is jött)
Csökkent a bűnözés: szabálysértést 20ezerről 50ezerre felemelte, persze hogy csökkent! Hiszen ha 30ezerért loptál 5éve, az bűncselekmény, most már szabálysértés.
Hiába emeli a minimálbért, ha a nettó ugyanannyi. Gondolom a közgép véletlenül nyer pályázatot mindig.
És tisztelt előző, igen is sok mindent lehet tenni 4 év alatt 2/3-AL!!!
Egy jobbikos szavazó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!