Az Együtt 2014 mozgalom és Bajnai Gordon beveszik a szövetségbe Gyurcsány Ferencet?
természetesen Bajnai Gordonék a választási nyerés után felvennék soraikba Gyurcsányt
a választás előtt nem tennék, mivel nagy bukta lenne a részükről
Amúgy:
Együtt 2014 mozgalom = Szabad Demokraták Szövetsége
Próbálják elhitetni, hogy más lesz, pedig ugyanazok!!!
Hazaárulók!!!
az egész vesztes banda visszajön
szdsz, mszp
tök jó, mi?
Feltűnt nektek is, hogy a jobberek minden új formációra ugyanazt mondják?
LMP = MSZP/SZDSZ
Milla = MSZP/SZDSZ
4K! = MSZP/SZDSZ
Együtt 2014 = MSZP/SZDSZ
Komolyan, szerintem már meg kell őrülni ahhoz, hogy valakinek ennyire lesüllyedjen az érvkészlete, illetve, hogy mindenhol ugyanazt lássa.
ma 16:09
Köszönjük szoci bérkommentelő!
Ez a másik szellemi fogyatékos (jobber) dolog: a bérkommentelőzés.
Téged fizetnek azért, hogy kimond a véleményed? Ha nem, akkor miért feltételezed, hogy mást igen?
Ennyire a pénz körül forog nálad minden, hogy elképzelni nem tudod, hogy valaki úgy billentyűzetet ragad, hogy nem fűződik anyagi haszna hozzá?
Mellesleg Fideszre szavaztam, kétszer is.
Keservesen megbántam.
Persze, értem én (hozzátenném, hogy a baloldal is alkalmanként él ilyen eszközökkel, de nem folyamatosan, szinte minden alkalommal) csak azt nem tudom felfogni, hogy komolyan azt hiszik, hogy ha mindenkit összemosnak az általuk Sátánnak kinevezett személyekkel, az nem lesz nagyon feltűnően kamu egy idő után? :D
H. Clintonnal a háttérben... :D
Sírok a röhögéstől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!