Miért van az, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes párt?
Figyelt kérdés
Egy két elvük elég távol áll tőlem, szóval ne értsétek félre (bár úgy veszem észre hogy egyre kevésbé mondható radikális pártnak)
Viszont parlamenti vitákban észrevettem, hogy a pártok többsége csak politikai érdekből mindig az ellentettjet állítja mint a másik párt. A Jobbik viszont jellemzően akkor is kiall a saját véleménye mellett, ha az épp megegyezik a Fidesz véleményével vagy akár a bal oldal véleményével.. És ha nem értenek a másikkal egyet, így kezdik a mondatot : 'azért nem, mert..'. Most elvektol és attól függetlenül, hogy amivel érvelnek az közel áll e hozzám, így kéne működnie az összes pártnak a parlamentben..
2014. febr. 13. 14:12
41/96 anonim válasza:
Programjukban ezt írják gondolom nem olvastad. Noss igen a többi pártról valóban az derül ki nem lehet hinni nekik viszont a jobbik akkor is kiáll a véleménye mellet ha esetleg egybevág a baloldallal. Nem olyan kétszínű mint a többiek akik akkor is lehurrogják a másikat ha az jót csinált.
42/96 anonim válasza:
Még nem olvastam, valóban. Viszont más pártok programjában sem az olvasható, hogy lenyúljuk a kasszát vagy odaadjuk a haverjainknak a trafikokat, stb.
43/96 anonim válasza:
Hát igen viszont nekik van egy kommunista múltjuk. Bokros bácsinak pl rég börtönben lenne a helye stb. Nem azoknak kéne ott ülni akik a terrorháza alatt titkárkodtak.
44/96 anonim válasza:
Mi miatt jobb a jobbikosok alkoholista, verekedős múltja?
45/96 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez a profiljuk ha jól tudom Vona bölcsész szakot végzett. Mindenesetre a tivornyákat gondolom baloldali módra ugyanúgy megtartják, csak éppen állami pénzen profi prostituáltakkal. A jobbikos embereknek nincs pénze ilyesmikre mert nem nyúltak le milliárdokat.
46/96 anonim válasza:
Nem, ők sörösüveggel ütik a mellettük állókat.
47/96 anonim válasza:
Jah inkább azokat az mszp-s képviselőket kéne támogatni akik gyerekgyilkos testőrökkel veszik körbe magukat? Egyébként mégis ki ütött volna? De nem mellesleg megintcsak arról van szó az mszp-nek van pénze testőrre a jobbikosnak nincs.
48/96 anonim válasza:
Mindegy, úgysem győzzük meg egymást.
Te csak imádd őket tovább, én meg lenézem őket a butaságuk miatt.
49/96 anonim válasza:
Jó nem nem győzzük meg egymást. Te fújod amit a tévé mond és annyit hozol fel érvnek hogy buták. Én meg hiába mondom hogy sikkasztók gyilkosok ülnek a másik székben inkább őket támogatod.
50/96 anonim válasza:
Számomra akkor is a legundorítóbb cselekedet, ha más emberek ellen uszítanak, és ez nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!