Miért van az, hogy a Jobbik az egyetlen értelmes párt?
Egy két elvük elég távol áll tőlem, szóval ne értsétek félre (bár úgy veszem észre hogy egyre kevésbé mondható radikális pártnak)
Viszont parlamenti vitákban észrevettem, hogy a pártok többsége csak politikai érdekből mindig az ellentettjet állítja mint a másik párt. A Jobbik viszont jellemzően akkor is kiall a saját véleménye mellett, ha az épp megegyezik a Fidesz véleményével vagy akár a bal oldal véleményével.. És ha nem értenek a másikkal egyet, így kezdik a mondatot : 'azért nem, mert..'. Most elvektol és attól függetlenül, hogy amivel érvelnek az közel áll e hozzám, így kéne működnie az összes pártnak a parlamentben..
Mert szerintem a bűnösöknek bűnhődni kell. Úgy találom hogy amíg azok irányítanak akik korruptak nem lesz elszámoltatás. Egyszóval szeretnék egy olyan rendszert ami törvényeket mindenkin számon kéri nem csak azokon akiken éppen kedve tartja. Ha lenne egy másik párt aki szintén elszámoltatást ígér és munkát stb. akkor nekem az is megfelel. Szerintem mindenkire vonatkozik a törvény. Nagyon szúrja a szemem és szerintem nem csak nekem hogy milyen korrupt a rendszer. Most csak egy nagyon szembeötlő példa: trafikok
De beszélhetnék az mszp ingatlan ügyeiről, maffiadiszkókról stb.
Jah simon bácsit kihagytam.
Szóval szerintem egy olyan hely kéne legyen magyarország mint ausztria. Nagyon tetszik mivel mindenkinek van fizetése és kb az összes bűnözőnket ők kapják el.
Nem tudok hinni benne, hogy bárki ne a saját zsebére játszana.
Na mindegy, meg nem győztük egymást, én viszont hamarosan elalszom az asztalon. :)
Jó éjszakát!
Ti valami papagájok vagytok ?
Betanították nektek, hogy a Jobbik antiszemita rasszista fasiszta náci és ezt kell fújni, mert vitaképes érveitek nincsenek ???
"Ti valami papagájok vagytok ?
Betanították nektek, hogy a Jobbik antiszemita rasszista fasiszta náci és ezt kell fújni, mert vitaképes érveitek nincsenek ???"
Nem azért, hanem mert egyértelmű, hogy a jobbik antiszemita rasszista fasiszta náci.
Neked tanították be, hogy nem az.
Te vagy az, aki nem látja a valóságot.
Na, akkor most antiszemita, rasszista náci, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!