Hogyan képesek egyesek a trianoni egyezményen MÉG MINDIG fennakadni?
Egy szörnyű döntés volt, igazságtalan, nemzetellenes, de csak VOLT.
Miért kell még mindig azt kántálni, hogy vesszen trianon? Nem veszik észre az ilyen ""nagy harczosok"", hogy ez lassan 100 éve történt??
Hogy hogy de csak VOLT? Már nincs trianon?
Sohasem bocsátható meg amit tettek, mert Magyarország kapta a legnagyobb büntetést mindközül, pedig az Osztrák-Magyar Monarchia része volt, nem független. A külpolitikában Bécs döntött!
"Én ugyanezt a kérdést teszem fel a holokauszttal kapcsolatban...az is csak VOLT, és az emberek többségének már a könyökén jön ki."
"Ahhoz képest még mindig iszonyú tudatlanok az emberek, ha ennyien tapsolnak az akkori hóhérok szellemi követőinek."
A válaszomat annak az apropóján írtam, hogyha trianonra fölösleges megemlékezni, mert csak VOLT, akkor ez igaz sok más dologra. Legalább ugyanennyi a tudatlan a trianon témakörrel kapcsolatban is, akárcsak a holokausztéval. Egy nemzet tragédiáját ha el kell felejteni, akkor minket senki ne traktáljon holokausztos dolgokkal...nekem már ez jön ki a könyökömön, mivel ez is csak VOLT. Tessék továbblépni.
"Ilyen igazságtalanságot semmelyik országgal nem tettek még"
Ez azért erős túlzás. persze nem azt mondom, hogy ez nem volt igazságtalan, csak nem ez volt a legigazságtalanabb.
"A zsidok miert akarjak Izraelt evezredekkel kesöbb megalapitani?"
Attól eltekintve, hogy rögtön mindenből a zsidókra asszociálsz te szánalmas gyökér, mond már meg, hogy mi a halál köze van Izrael alapításának és a Trianonnal kapcsolatos revíziónak egymáshoz?
(Elég bármilyen metaforikus vagy metonimikus áttétel, bármilyen elvont párhuzam...)
"Hogyan képesek egyesek a trianoni egyezményen MÉG MINDIG fennakadni?
Egy szörnyű döntés volt, igazságtalan, nemzetellenes, de csak VOLT.
Miért kell még mindig azt kántálni, hogy vesszen trianon? Nem veszik észre az ilyen ""nagy harczosok"", hogy ez lassan 100 éve történt??"
tudod kérdező a jó zsidó kurv@ @nyádat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!