Bayer emlékezetes elszólásának miért nem volt politikai következménye?
Amikor adásban mondta hogy amúgy tudtak róla hogy Szájer Thaiföldre jár ki üdülni mert ott rendelkezésére állnak a kisfiúk is, számomra sokkoló volt.
A legdurvább az volt hogy ennek mennyire nem volt igazán jelentősége, mindenki csak azon röhögött hogy miként menekült Brüsszelben a partiról.
Azzal hogy egy ócska pedofil, aki potenciálisan veszélyes a gyermekekre és ezt a kormányközeli körök beismerten elhallgatták nem is törődtek.
Ez hogy lehet következmények nélkül?
"kivéve, ha a romagyerek, ellop egy kenyeret, mert éhes a család, na őt tuti lecsukják, de, hogy egy politikust?!"
Az amúgy megvan hogy Orbán is romagyerek?
Csak éppen nem gyerek, de ne csináljunk már úgy mintha a kormányfőbe ne lenne meg a "vonyóhúzás"!
"a romagyerek, ellop egy kenyeret"
Nem kenyeret szoktak lopni, hanem autót, biciklit, pénztárcát, mobiltelefont. Az a különbség, hogy ezeket nem lehet megenni.
4, tehát kijárni Thaiföldre kisgyerekekért, azt meg lehet tenni?!
Azt a rohadt k életbe!
Nem mondott ilyet. Legalábbis nem ebben a formában.
Azt mondta, hogy egy barátja vallott erről, ebből nem következik, hogy Szájer volt az az ember. De szerintem szimplán csak hazudta, hogy ez a beszélgetés vele megtörtént, mert a cél az lehetett, hogy azt mutassa, ezek az emberek milyen gátlástalanok.
"Nem mondott ilyet. Legalábbis nem ebben a formában."
Ne mondd már ember!
Magam láttam az adást, kíváncsi voltam akkor a bayer reakciójára és megnéztem az echo-n a beszélgetős műsorát. Azt hittem lerúgom a tévét a helyéről, hogy ekkora gusztustalanságot ki is mondd. De reméltem hogy legalább következménye is lesz ezeknek a szavaknak, de évek teltek el, és úgy látom csak egy masszív kormányváltás hozhat következményt.
Bayer azt mondta hogy köztudottak voltak (azaz ő is tudott róla) Szájer undorító hajlamai, hiszen tudták hogy miért jár ki Thaiföldre. Még feljelentésről is hallottam emiatt, dehát nyilván eltussolták a dolgot
#9, akkor azt én nem hallottam. Nem rémlik egyátalán, hogy ebben a kontextusban beszélt volna Szájerről, igaz, nem követem a munkásságát.
Ha Bayer a saját szájával mondta ezt, és ennek ellenére visszavette a fidesz a szövetségébe, akkor képmutatóbbak, mint hittem (bár eddig is nagyon képmutatónak tartottam őket).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!