Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan képesek egyesek a...

Hogyan képesek egyesek a trianoni egyezményen MÉG MINDIG fennakadni?

Figyelt kérdés

Egy szörnyű döntés volt, igazságtalan, nemzetellenes, de csak VOLT.

Miért kell még mindig azt kántálni, hogy vesszen trianon? Nem veszik észre az ilyen ""nagy harczosok"", hogy ez lassan 100 éve történt??

2009. dec. 1. 22:19
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/186 anonim ***** válasza:
91%
Erdély nem volt különálló de agykárosult először nézz utána a dolgoknak mielőtt ilyen orbitális baromságot írsz csak azért lett erdélyi fejedelemség mert 3 részre szakad az ország és a Habsburg Magyarországot kicsit sem nevezhetjük Magyarországnak!Horvátország Magyarország társult állama volt nem volt Magyarország szerves része de mivel a horvátok nagyrészt avar származásúak(avar=magyar).Nem hagyhatjuk hogy elvesszen Árpád 7000 éves nemzete!!!!!!!!!!!!!!
2010. jan. 7. 20:54
 92/186 bumbi02 ***** válasza:
35%

nah elöszöris mielőtt leszólod az én dolgaimat nézzünk szét a tied közt is picit... horvátok =avarok akik magyarok? amikor idejöttek árpádék itt voltak már az avarok, őket gyözték le h itt maradhassanak... 7000 éve? lolll.... még a hunok akiket leginkább szoktak velünk társitani is csak 400as évek elején jártak itt... kr.e 5000ben tudod hol voltak a magyarok? az urál keleti oldalán és épp halászó, vadászó életmodot folytattak...pattintott kő eszközöket használva...

mért lenne erdély különállób része a magyar birodalomnak? élén az erdélyi vajda állt aki királyi engedély nélkül hadsereget toborozhatott, az erdélyi ispánok alá és nem pedig a magyar király alá tartoztak... szélesebb hatáskörrel rendelkezett az erdélyi vajda mint az akkori nádor...ez elég nyomos indok hogy kicsit függetlenebbnek tartsam Erdélyt mint teszem azt a felvidéket,kárpátalját, déli vidékeinket... szal amig te nem olvasol utána addig ne szólj be.. főleg tanulj meg vitatkozni..

2010. jan. 7. 21:37
 93/186 anonim ***** válasza:
100%

" kemény érvek.. had gondolkozzam hogy vágjak vissza..xd ugy nézki mégis csak racionálisan gondolkodok hisz egy érvemre se tudtál ellenérvet felhozni és ezér lennék hülye mert van véleményem? bocsánatodért esedezem..."

még mindig hülye vagy ennyi

2010. jan. 7. 22:04
 94/186 anonim ***** válasza:
100%

"kemény érvek.. had gondolkozzam hogy vágjak vissza..xd ugy nézki mégis csak racionálisan gondolkodok hisz egy érvemre se tudtál ellenérvet felhozni és ezér lennék hülye mert van véleményem? bocsánatodért esedezem..."

érveid baromságok.... véleményed 1 kalap sz@rt ér

Erdély sokkal inkább volt Magyar mint román...

SOHA nem volt román... mindig is MAGYAR volt

és hülye vagy ennyi

ja és az előzőt is én írtam

ugyan is nem lehet elégszer kihangsúlyozni:

H-Ü-LY-E vagy

"bocsánatodért esedezem"

ne nekem esedezz bocsánatért... ezzel az egész Magyar történelmet a sárba tiprod... igaz nem te vagy az első és már oly sokan tiporták.... :'(

...egy életünk egy halálunk vissza szerezzük szép országunk

kiáltsátok a világnak igazságot a szép MAGYAR hazánknak... :)

és hogy ne felejtsed el te hülye vagy

2010. jan. 7. 22:13
 95/186 anonim ***** válasza:
77%

20:54-es vagyok először is adok pár linket.

[link]

[link]

Létszives nézd át ezeket az oldalakat szépen kérlek!

Amúgy mi nem harcoltunk az avarokkal egybeolvadtunk velük és azért ilyen gyorsan mert rokon népek voltunk.

7000 éves magyar rovásírásos leletet találtak Erdélyben szerinted ez mit bizonyít?

2010. jan. 7. 22:42
 96/186 anonim ***** válasza:
80%

azt bizonyítja hogy ezek sötét HÜLYE Trianon pártiak

lerí róluk

már csak azt nem kiabálják hogy éljen Trianon éljen Trianon

vesszen az ország vesszen az ország...

tehát egyszerűen HÜLYÉK és kész

van 1-2 ilyen ember is

2010. jan. 7. 23:15
 97/186 bumbi02 ***** válasza:
24%

érveid baromságok.... véleményed 1 kalap sz@rt ér

Erdély sokkal inkább volt Magyar mint román...

SOHA nem volt román... mindig is MAGYAR volt

és hülye vagy ennyi

ja és az előzőt is én írtam

ugyan is nem lehet elégszer kihangsúlyozni:

H-Ü-LY-E vagy

1. szóval nem emlitettem hogy román lett volna csak fel se fogod hogy mit írok.. azt irtam hogy különállóbb volt mindig is.. nagyobb volt az önállósága mint más magyar területeknek...

2. mint írtam mielőtt vitatkozni kezdenél valakivel tanulj meg vitatkozni... mi az hogy a véleményem egy kalap szart ér? azért mert másak az érveim? illetve mert vannak érveim? és más a véleményem mint a tied? nem fogod sokra vinni az életben hogyha mások véleményét leszarod magasból... nekem legalább önálló gondolataim vannak nem pedig egy besujkolt rögeszme hogy azokat a tereületek csak azér is kérjük vissza...és miért lennék hülye? mert a történelmi tudásom pontos? bocsánat mégegyszer...

2010. jan. 8. 17:08
 98/186 bumbi02 ***** válasza:
24%

am megnéztem a linkeket amit adtál az első oldalra semmiképp sem adnék mert az egy hungarista oldal (nincs bajom a hungarizmussal) ami szivesen elfogadná azt hogy 7000 éve élünk itt...és nem épp egy elfogulatlan oldal mint azt láttam ott a gyurcsány parodiából stb.. ebből ered h nem is megbizható teljesen..

a második link már kicsit jobban tetszett és bevallom nem volt időm végig olvasni mindenki írását de nekem ezek inkább teóriáknak tünnek..

igazából a magyar őshazáról teóriák vannak csak a kevés lelet miatt...van olyan teoria amibe a sumérokkal, törökökkel, hunokkal és persze a finnekkel társitanak minket ezek közül a legelfogadottabb ( azért mert ez a legvalószinübb) a finnes sztori..miszerint miután átkeltünk a Magna Hungariaba az Urál keleti oldalráól és tovább indultunk az Őshazából a finnugor népek egy része észak felé ment ők a finnek, mi mentünk levédiába...

2010. jan. 8. 17:16
 99/186 anonim ***** válasza:
75%

Az nem hungarista oldal!!!!Nem éltetik rajta Szálasit.Nézz utána a neten a hun rokonságnak meg még egy pár dolognak mert itt most úgylátszik nem tudom érthetően elmagyarázni.Az pedig nagyon szomorú hogy inkább hiszel a német származású tudósoknak mint saját magyar krónikásainknak.Viccen kivűl van benned valamilyen más nemzetiség vére?

Nekem is vannak német felmenőim(pontosabban dédnagymamám)de magyarul érzek Magyarországot érzem hazámnak!

2010. jan. 8. 18:24
 100/186 anonim ***** válasza:
100%

"1. szóval nem emlitettem hogy román lett volna csak fel se fogod hogy mit írok.. azt irtam hogy különállóbb volt mindig is.. nagyobb volt az önállósága mint más magyar területeknek...

2. mint írtam mielőtt vitatkozni kezdenél valakivel tanulj meg vitatkozni... mi az hogy a véleményem egy kalap szart ér? azért mert másak az érveim? illetve mert vannak érveim? és más a véleményem mint a tied? nem fogod sokra vinni az életben hogyha mások véleményét leszarod magasból... nekem legalább önálló gondolataim vannak nem pedig egy besujkolt rögeszme hogy azokat a tereületek csak azér is kérjük vissza...és miért lennék hülye? mert a történelmi tudásom pontos? bocsánat mégegyszer..."

hú nagyon Hülye vagy xD

kész jót nevetek rajtad

HÜLYE vagy ennyi ráadásul írni se tudsz tele van helyesírási hibákkal a mondókád

am nem szoktam leszarni más véleményét csak azokét akik 6 sorban ennyi ökörséget tud összakadémiai

nagyon hülye vagy :) úr Isten :D

2010. jan. 8. 19:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!