Nyert a Fidesz nagy messiása Tramp doktorminiszterelnökúr. Hogyhogy nincs még 1 millió Ft-os minimálbér, 200Ft-os kiló kenyér és orosz ukrán béke úgy hogy az oroszok a magyar határig tolják Oroszország határát?
ezek nem 1 nap alatt történnek meg.
ha tudnád hogy a politikában hónapok, évek alatt valósulnak meg a dolgok, nem írnál ilyen idióta kérdéseket. de ugye ezt se tudod.
"ezek nem 1 nap alatt történnek meg."
Érdekes, hogy eddig ezt egy jobbertől sem hallottam. Mindannyiótok csak azt mantrázta, hogy Trump azonnal befejezi majd a háborút.
Kár, hogy csak addig tartott a hurráoptimizmusotok, míg meg nem választották Trumpot.
5: ezeket kampányszövegnek szokták nevezni, az értelmesebbje tudja, a butábbja mint pl te is nem tudja.
mellesleg januárban lesz a beiktatás, kb onnan kéne számolni a 24 órát.
de ugye ezt is minek tudnád, okoskodni még is csak könnyebb.
"ezeket kampányszövegnek szokták nevezni"
Mifelénk inkább hazugságnak szokták az ilyeneket nevezni, de hát ki mennyire ragaszkodik a valós elnevezésekhez.
Mondjuk nem értem, hogy akkor miért nem a Kutyapártra szavaztok, annak sokkal jobb "kampányszövegei" voltak. Az ingyen sört ígért, és örök életet mellé.
"Mifelénk inkább hazugságnak szokták az ilyeneket nevezni"
minden kampányduma egy hazugság. nyisd ki a szemed.
miért kéne nekem rájuk szavazni?
itt te vagy az aki ilyen végtelenül ostoba kérdést tett fel.
van aki próbálja neked elmagyarázni, de ha nem tudod megérteni az ne a mi bajunk legyen.
"minden kampányduma egy hazugság. nyisd ki a szemed."
Elhiszem, hogy jobbereknél ez az alap, hogy mindenki hazudik, számtalanszor bizonyítottátok is a legkülönfélébb módokon.
"itt te vagy az aki ilyen végtelenül ostoba kérdést tett fel."
Ha eddig nem tűnt volna fel, én eddig válaszokat írtam, egy kérdést sem tettem fel. Ennyire nem vagy képben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!