Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha népszavazás lenne arról,...

Ha népszavazás lenne arról, hogy állami házasság a meleg párok számára is nyitott legyen Magyarországon Igent vagy Nemet X-elnél? Egy igen vagy nem kell csak

Figyelt kérdés
Egy gyors közvélemény-kutatás csak, kérlek titeket ne gyűlölködjetek, csak igen vagy nem válasz érdekelne, illetve utána írjátok még oda, hogy hány éves fiú vagy lány, köszi :)

#házasság #népszavazás #állami házasság
2014. jan. 2. 23:41
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/136 anonim ***** válasza:
64%

"Mi a rossz abban, hogy két ember azt csinál egymással, amit akar?"

Ma is azzal bújik ágyba mindenki, akivel akar, ha teknősbékájával, akkor azzal. De ehhez a többségnek mi köze?

"A normálisabb helyeken így van már. Tételezzük fel, hogy Kanada, Hollandia, Németország, Dánia eléggé "elszaladt" Magyarország mellett."

Értem, ha a "normálisabb" helyeken melegkultusz van, nálunk is annak kell lennie, mert sosem jutunk Dánia, Hollandia szintjére. Csak ki ne derüljön egy ritka "normális" országbéli szokás, pl.minden nap megesznek egy kis darab .zart. Mert akkor muszáj leszünk ezt is követni.

"Egy embernek miért kell megmondani, hogy mit csinálhat"

Azt csinál amit akar - a törvényes keretek között. De a társadalom megszabhatja kik köthetnek házasságot. Ma is így van, Pl. nem házasodhat két 13 éves. Vagy pl. én sem vehetek el még egy nőt (egy is sok néha) a feleségem mellé. Miért nem? Olyan boldogok lennénk? Legyen legális a poligámia is!

2014. jan. 3. 16:43
 62/136 A kérdező kommentje:
amúgy meg nagy valószínűséggel hasznosabb a végzettségem és eddigi munkám mint amennyi a tied valaha lesz
2014. jan. 3. 16:44
 63/136 anonim ***** válasza:
31%
Végszó: Hál istennek itthon soha nem fognak tudni összeházasodni :) Addig állj fél lábon :) Na hali, nekem ma még van dolgom, kedves kérdezővel ellentétben :)
2014. jan. 3. 16:45
 64/136 anonim ***** válasza:
63%

Igen, kedves válaszoló, rengeteg hasonló mentalitású ember van. Én elfogadom azt, hogy egy hetero pár szeresse egymást. De akkor az a hetero pár miért nem fogadja el, hogy én és a barátom szeressük egymást?

A történelem órákon felmerült a talio-elv. Sokak azt mondják, "hogyha egy ember megölt egy másikat, akkor meg kell ölni azt is". Ez a helyén van szerintem. Mert a mérleg így nem borul semerre sem.

De mi az már, hogy egy pár szereti egymást, egybekeltek, együtt élnek, de nem "engedik" meg másoknak, hogy ugyanezt tegyék. Kivéve ha nem felel meg ez a pár néhány feltételnek. Ez a feltétel az, hogy különböző neműek legyenek.

Feltétel.

Feltétel nélküli szeretet.

Mi lenne, ha a 20 éves lánynak egy gyereke születne? A szeretetét feltételekhez köti majd? Megmondja, vagy beleneveli, hogy mit és hogy kell csinálnia? Ha így lesz, akkor a saját szabályait fogja szeretni, és nem a kibontakozó, vagy kibontakozott személyiséget, ami nem lehet rossz, vagy jó.

17F

2014. jan. 3. 16:46
 65/136 A kérdező kommentje:
mész tanulsz összeadni? siess el ne késs
2014. jan. 3. 16:47
 66/136 A kérdező kommentje:

"Na hali, nekem ma még van dolgom, kedves kérdezővel ellentétben :)"

látszik, hogy valami itt ragadt őskövület vagy, aki számítógépről nem is hallott még, arról meg pláne nem, hogy van aki azzal dolgozik vagy tanul, jééé

2014. jan. 3. 16:50
 67/136 anonim ***** válasza:
15%

igen

36N

2014. jan. 3. 17:51
 68/136 anonim ***** válasza:
15%

35 felett simán lehet régimódi az ember. Ezért nem ítéjük el:)

Éljen a liberalizmua :)

2014. jan. 3. 19:49
 69/136 anonim ***** válasza:
33%
IGEN 28 F
2014. jan. 3. 20:30
 70/136 anonim ***** válasza:
33%
IGEN 19/F
2014. jan. 3. 20:54
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!