Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha népszavazás lenne arról,...

Ha népszavazás lenne arról, hogy állami házasság a meleg párok számára is nyitott legyen Magyarországon Igent vagy Nemet X-elnél? Egy igen vagy nem kell csak

Figyelt kérdés
Egy gyors közvélemény-kutatás csak, kérlek titeket ne gyűlölködjetek, csak igen vagy nem válasz érdekelne, illetve utána írjátok még oda, hogy hány éves fiú vagy lány, köszi :)

#házasság #népszavazás #állami házasság
2014. jan. 2. 23:41
 91/136 A kérdező kommentje:
gyakorivalasz2 teljesen jól érvelsz, logikusan, vicces ahogy az ellened írok ugyanazt a marhaságot tudják csak mantrázni, mikor egyértelmű, hogy egy melegházasság két EMBERI lény sőt két DÖNTÉSKÉPES (18+) emberi lény döntése, míg egy állat-ember vagy gyerek-felnőtt ember vagy ember-hulla esetében ez nem mondható el, de tudod mit ha ezek a mucsaröcsögei balkáni széljobberek úgy érzik, hogy számukra két ember kapcsolata annyit ér, mint egy ember-állaté, ne adj Isten ember-hulláé hát lelkük rajta, minden esetre értem már, hogy miért tart Európa legalján ez az ország :)
2014. jan. 4. 00:01
 92/136 anonim ***** válasza:
11%

"egy melegházasság két EMBERI lény sőt két DÖNTÉSKÉPES (18+) emberi lény döntése"

Akkor több felnőtt emberi lény miért nem legalizálhatja a kapcsolatát? Követelem a poligámiát! Három - négy asszonyt akarok mint az araboknál.

Különösen, hogy a "négyszülős" (egy leszbipár és egy .uzipár + gyerekek) "családmodell" mellett is agitálnak egyes felvilágosult emberek. Akkor én meg több feleséget akarok. Miért nem lehet?

2014. jan. 4. 08:21
 93/136 anonim ***** válasza:
Mert fényévekre vagyunk tőle. De úgy lenne igazságos, ha technikailag (jogilag) ki lenne dolgozva a vallásos együttélések területe. Az összes elismert vallásé. Vallásszabadság van. Ha lehet 4 feleség egy vallás szerint akkor azt a jognak kezelni kéne tudnia. Egyetértek.
2014. jan. 4. 08:36
 94/136 anonim ***** válasza:
82%

A Kérdésed alapján, most írtam ki egy kérdést.

20F(meleg)

2014. jan. 4. 09:15
 95/136 A kérdező kommentje:
HakapesziM: "KÉT EMBER" mint írtam
2014. jan. 4. 11:22
 96/136 anonim ***** válasza:
87%

Igen!

27/F (meleg)

2014. jan. 4. 11:22
 97/136 anonim ***** válasza:
50%
Én meg több embert írtam. Ha a házasság intézményét - az évszázados szokástól eltérő módon - kiterjesztjük azonos neműekre, miért ne lehetne kettőnél több számú személyre is kiterjeszteni? A három vagy több házasodni vágyó mind felnőtt, mind akarja, szeretik egymást, ki akadályozhatná meg a frigyüket? A poligo - fóbok?
2014. jan. 4. 11:29
 98/136 anonim ***** válasza:
63%

"Ha a házasság intézményét - az évszázados szokástól eltérő módon - kiterjesztjük azonos neműekre,"

A francba! Tudtam én, hogy a szavazati jogot az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna kiterjeszteni a nőkre. És hogy az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna felszabadítani a rabszolgákat!

2014. jan. 4. 11:34
 99/136 anonim ***** válasza:
50%

"A francba! Tudtam én, hogy a szavazati jogot az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna kiterjeszteni a nőkre. És hogy az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna felszabadítani a rabszolgákat!"

Létezik, hogy nem érted...

Ki beszélt a szavazati jogról? Azt mondtam, ha és amennyibe kiterjesztjük a házasság jogát az azonos neműekre (itt és most nem vitatom a jogosságát)akkor ezen az alapon kiterjeszthetnénk poligám kapcsolatokra is. Vagy ha ez nem járható, miért elfogadható a másik?

2014. jan. 4. 11:38
 100/136 anonim ***** válasza:
Lapozz vissza két oldalt! Ezt már kitárgyaltuk, ismételni nem fogom magam.
2014. jan. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!