Ha népszavazás lenne arról, hogy állami házasság a meleg párok számára is nyitott legyen Magyarországon Igent vagy Nemet X-elnél? Egy igen vagy nem kell csak
"egy melegházasság két EMBERI lény sőt két DÖNTÉSKÉPES (18+) emberi lény döntése"
Akkor több felnőtt emberi lény miért nem legalizálhatja a kapcsolatát? Követelem a poligámiát! Három - négy asszonyt akarok mint az araboknál.
Különösen, hogy a "négyszülős" (egy leszbipár és egy .uzipár + gyerekek) "családmodell" mellett is agitálnak egyes felvilágosult emberek. Akkor én meg több feleséget akarok. Miért nem lehet?
A Kérdésed alapján, most írtam ki egy kérdést.
20F(meleg)
"Ha a házasság intézményét - az évszázados szokástól eltérő módon - kiterjesztjük azonos neműekre,"
A francba! Tudtam én, hogy a szavazati jogot az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna kiterjeszteni a nőkre. És hogy az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna felszabadítani a rabszolgákat!
"A francba! Tudtam én, hogy a szavazati jogot az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna kiterjeszteni a nőkre. És hogy az évszázados szokásokkal ellentétben nem kellett volna felszabadítani a rabszolgákat!"
Létezik, hogy nem érted...
Ki beszélt a szavazati jogról? Azt mondtam, ha és amennyibe kiterjesztjük a házasság jogát az azonos neműekre (itt és most nem vitatom a jogosságát)akkor ezen az alapon kiterjeszthetnénk poligám kapcsolatokra is. Vagy ha ez nem járható, miért elfogadható a másik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!