Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha népszavazás lenne arról,...

Ha népszavazás lenne arról, hogy állami házasság a meleg párok számára is nyitott legyen Magyarországon Igent vagy Nemet X-elnél? Egy igen vagy nem kell csak

Figyelt kérdés
Egy gyors közvélemény-kutatás csak, kérlek titeket ne gyűlölködjetek, csak igen vagy nem válasz érdekelne, illetve utána írjátok még oda, hogy hány éves fiú vagy lány, köszi :)

#házasság #népszavazás #állami házasság
2014. jan. 2. 23:41
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/136 anonim ***** válasza:
88%
Ennek a kérdésnek nem kellett volna ide kerülnie, semmi értelme, már bánom, hogy a feltételek alapján válaszoltam. Leírtam, hogy nem, erre kapom a lepontozást, valamint olyan viták alakultak ki, hogyy csak pislogok. A kedves kérdező biztos arra számított, hogy majd mindenki igent ír, csak mert ő úgy gondolja, most meg nagyon ki van kelve magából... Egyébként a demokrácia lényege pont ez, hogy elfogadjuk és tiszteletben tartjuk más véleményét még ha az nem is egyezik a mienkkel. Ennél a kérdésnél ez nem valósult meg, mivel elkezdődtek a lepontozások, viták. Én elfogadtam mindenki véleményét és nem kezdtem hőbörögni miatta, de a saját álláspontomon nem változtatok.
2014. jan. 3. 15:37
 52/136 A kérdező kommentje:
drága 51-es értsd már meg nem az a baj h igen vagy nem, hanem az h valakik gyűlölködnek a melegek ellen és nem csak egy igent vagy nemet írnak vagy kulturáltan kifejtik a véleményüket
2014. jan. 3. 15:39
 53/136 anonim ***** válasza:
66%

Szemelvények egy nem gyűlölködő demokrata szösszeneteiből:

"19es 23as ostoba kommentek senkit nem érdekelnek, igen vagy nem elég, ennyire nehéz ezt felfogni, mi van nektek az agyatok helyén?"

"elképesztő, hogy 20 évesen úgy gondolkozol, mint valami diktatúrában felnőtt begyepesedett öreg komisszár"

" 2. nulla affinitásod van a demokráciához"

"olyan szűklátókörű emberek hangja legyen a leghangosabb mint amilyen te is vagy"

"ha nem tetszik a demokrácia, akkor fogd magad és költözz nyugodtan Észak-Koreába, Iránba"

"te agyadban kellene hogy helyreálljon a rend, mert addig valóban semmi értelme értelmes vitának!"

Én már 38 vagyok, és ismerős ez a duma valahonnan. Ez az ún. "falig érő liberalizmus".

2014. jan. 3. 16:21
 54/136 anonim ***** válasza:
31%

Tudom szivem, hogy fáj az igazság, azért töröltetted a válaszomat, amibe hozzáteszem, nem tudom mi volt a kellemetlen.. Nem úgy gondolkozom, mint az idősebbek, hanem úgy, mint egy szexuálisan nem aberrált ember. Azért nem fogadnám el, mert nem akarom, hogy a gyermekeim és az unokáim egy aberrált világban nőjenek fel. Ha feltettél egy kérdést, akkor számolj azzal is, hogy nem értenek veled egyet, vagy kösd fel magad.. Jobb is lenne, legalább kicsit hidegebb lenne így télen :)

20 éves lány

2014. jan. 3. 16:30
 55/136 anonim ***** válasza:
31%
És lassan én kérek bocsánatot, hogy az ellenkező nemhez vonzódom ..
2014. jan. 3. 16:31
 56/136 anonim ***** válasza:
32%

Igent szavaznék:)

Mi a rossz abban, hogy két ember azt csinál egymással, amit akar? A normálisabb helyeken így van már. Tételezzük fel, hogy Kanada, Hollandia, Németország, Dánia eléggé "elszaladt" Magyarország mellett. Ott valódi szabadság van.

A demokráciába szerintem valami szinten beletartozik a liberalista eszme. Itt a liberalizmus alatt a szabadelvűséget, szabadságot gondolom.

Egy embernek miért kell megmondani, hogy mit csinálhat, vagy nem? Egy meleg ugyanannyira intelligens, mint egy hetero. Erkölcsileg szerintem a melegek magasabb szinten állnak, ennek is megvan az oka.

Most éltem a hozzászólás jogával.

17F

2014. jan. 3. 16:35
 57/136 A kérdező kommentje:
20 éves lány sajnálom, hogy ennyire primitív vagy, hogy annyi telik tőled, miszerint kössem fel magam, szerintem nincs is értelme tovább vitáznunk, mert egyszerűen nincs meg ahhoz a megfelelő agyi kapacitásod, hogy célszerű legyen egy beszélgetés veled, ki is az aberrált?
2014. jan. 3. 16:36
 58/136 A kérdező kommentje:
53-as én egy komplett csoportra sem jelentettem ki általánosítva semmi sértőt ez a gyűlölködés, az hogy igenis megmondom a véleményem arról, ha valaki (egy adott személy) gyűlöletet kelt csoportok ellen és úgy beszél mint egy öreg elvtárs a "régi szép időkből" nem gyűlölködés
2014. jan. 3. 16:38
 59/136 anonim ***** válasza:
64%
Inkább menj kérlek dolgozni vagy tanuljál, kis liberális életművész.. Nem irigyellek, ha egész nap a monitort sasolod, hogy ki mikor válaszolt.. Fogadd el, hogy nem úgy működnek a dolgok, ahogy te gondolod.. Ha ennyire elnyomva érzed magad, költözz Franciaországba, ott összetudnál házasodni bármilyen kigyúrt kannal :)
2014. jan. 3. 16:39
 60/136 A kérdező kommentje:
wow micsoda ellenválasz, nem vagy semmi, sokat jársz töményezni a kocsmába a széljobber koncertek után, az építette le így az agyadat? :D
2014. jan. 3. 16:42
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!