Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha népszavazás lenne arról,...

Ha népszavazás lenne arról, hogy állami házasság a meleg párok számára is nyitott legyen Magyarországon Igent vagy Nemet X-elnél? Egy igen vagy nem kell csak

Figyelt kérdés
Egy gyors közvélemény-kutatás csak, kérlek titeket ne gyűlölködjetek, csak igen vagy nem válasz érdekelne, illetve utána írjátok még oda, hogy hány éves fiú vagy lány, köszi :)

#házasság #népszavazás #állami házasság
2014. jan. 2. 23:41
 101/136 anonim ***** válasza:
23%
De tényleg, mi négyen nagyon szeretjük egymást én és a 3 csajom, miért nem házasodhatunk össze? Addig nem mondok igent, amíg nem kötik össze a többnejűséggel és a többférjűséggel az indítványt. Nincs jogod meggátolni minket a többfős házasságban. Ennek már évezredes hagyományai vannak és a begyöpösödött hazai viszonyok miatt nem kelhetünk egybe! NÁCIK!
2014. jan. 4. 12:39
 102/136 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező és gyakorivalasz, szerintem elég felesleges törnötök magatok, ugyanez a három nick (nem mondom, hogy három ember, mert valószínű egyik a másik álnickje) rendezi mindig a napi szokásos mocskosb zizós kérdések 90%-t.

Maki úr egy 40-50 éves kamionos, aki minden hétköznap posztol, szóval nem lehet túl jó sofőr sem ha ennyire nincs munkája, a másik két kolléga meg mindig ugyanolyan stílusban ír, valószínű egy ember a kettő.

Szerintem ne itt pazarold az energiádat, a válaszokon látod, hogy a (40 alatti) "fiatalság" esetében már sokkal jobb a nyitottság és elfogadás aránya.

Sajnos szívni kell a fogat és kivárni azt a 20-30 évet, amíg az itt köpködők fő gondja a TENA felnőttpelenkák ára és nem a melegházasság lesz és akkor csont nélkül átmegy egy ilyen kezdeményezés. Akkor majd azt fogjuk kérdezni, hogy mi tartott nálunk ennyi ideig.

2014. jan. 4. 12:51
 103/136 anonim ***** válasza:
59%

"Maki úr egy 40-50 éves kamionos, aki minden hétköznap posztol, szóval nem lehet túl jó sofőr sem ha ennyire nincs munkája"

Azért ne öregíts, 38 vagyok. Itthon vagyok hat hete, mert gyerekünk született (a feleségemtől, aki egy nő) és a családdal leszek itthon még valószínűleg végig januárban is. Megtehetem. De külföldről is írtam már ide nemegyszer, hétköznap is, a mai világban nem jelent nagy akadályt kamionfülkéből netezni.

2014. jan. 4. 13:07
 104/136 anonim ***** válasza:
21%
Nem tudom feltűnt-e, de pont hogy inkább a 30-40-es generáció mondott igent, a 10-en, 20-on évesek pedig nemet, kivéve amelyik oda írta, hogy meleg.
2014. jan. 4. 14:06
 105/136 anonim ***** válasza:
92%
A 30 alattiakat összeszámolva, ha nem kevertem meg semmit, 13 igen, 9 nem. És nem számoltam azokkal, akik nem írtak kort. Kor nélkül 3 igen, 1 nem. Elég alternatív megoldásokat alkalmazhattál a szavazatok összeszámolásánál.
2014. jan. 4. 14:36
 106/136 anonim ***** válasza:
11%
Akkor tessék kiírni a népszavazást és lehet nyugodtan fajtalankodni. Mondjuk már csak addig sem jutnátok el, hogy meglegyen a kellő számú aláírás, de mindegy. Legyetek boldogok, hogy az országban 10-en már vagytok így együtt melegek.
2014. jan. 4. 14:58
 107/136 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagyok meleg, csak nem vagyok begyöpösödött proli sem.
2014. jan. 4. 15:13
 108/136 anonim ***** válasza:
78%

"Legyetek boldogok, hogy az országban 10-en már vagytok így együtt melegek."

Újabb logikai bakugrás. Nem vagyok meleg, de van leszbikus ismerősöm. Egy nagyon kedves nő, soha nem láttam két embert akik évek után is annyira szeretik egymást mint ők.

Mindent elmond, hogy a homofóbok képtelenek leírni úgy 3 mondatot, hogy abban ne legyen legalább 3 nyilvánvaló marhaság.

43F

2014. jan. 4. 15:24
 109/136 anonim ***** válasza:
0%

Jól van, te vagy a király.

124/shemale

2014. jan. 4. 15:32
 110/136 MrPifta ***** válasza:
92%

Azért ellenezni más házasságát, mert neked nem tetszik, az olyan, mintha azt mondanád, hogy ő nem ehet fánkot, mert te diétázol. Aki nemet mond, talán irigykedik, mert neki nem jó az élete?

Határozottan igent mondanék.

2014. jan. 4. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!