Buktak a devizahitelesek, a Kúria jogegységi döntése ellenük szól. Vélemények?
_"Hol fog aludni az a több százezer ember, akit kilakoltatnak? "
Visszaköltöznek a szülőkhöz mennek albérlet stb, valahol a hiteles lakás előtt is éltek.
Ezzel együtt bukott a fidesz is, ő alattuk 35% nőt az árfolyam.
És egy éve hitegeti a hiteleseket, hogy megmenti őket. Ezek az emberek szavaztak volna a fideszre, de így ellenük fognak szavazni.
Most jön az, hogy ha a bankoktól nem kapnak kártérítést, akkor adjon nekik az állam.
Ennyi sok szavazót nem akarna a Fidi elveszíteni.
Azért ne tessék elfelejteni, hogy aki nem vett fel devizahitelt, joggal mondhatja, hogy őt büntetik, mert őt nem kell megmenteni, viszont az ő adójából mentik a felelőtlen és/vagy tudatlan embereket.
És ők még mindig többen vannak, mint a devizahitelesek. És ha választani kell, hány szavazót akarnak veszíteni... szerintem egyértelmű a válasz.
Szó nincs hibás termékről. Arról van szó, hogy a bankok érdeke úgy kívánta, hogy a hitelképtelen embereknek is adjanak hitelt, a hiteleseknek meg lövésük nem volt, mibe másznak bele. Nem is értem, miért kellene másoknak finanszírozni az ő hülyeségüket.
Már elnézést kérek, de a legeslegfelháborítóbb az egészben az, hogy amíg én életemben soha egyetlen fillért sem vettem fel, máris több, mint 2 millió forintos adóssággal indultam az életben, mégpedig államadósság formájában.
Hogy is van ez?
Miért nekem kell visszafizetnem kamatostul azt a pénzt, amit nem én vettem fel és nem rám költik?
Mi közöm van hozzá?
Na ez a botrány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!