Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ne szavazzak a Jobbikra?

Miért ne szavazzak a Jobbikra?

Figyelt kérdés

Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..

Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!

Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?

Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...

2009. nov. 24. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/77 anonim ***** válasza:
0%

19:35

Jobb lenne ha nem farasztanad magad ilyen idiota ellenpropagandaval mert semmi mas hatasa nincs csak az hogy kurv@ hulyenek tunsz fel.Csak kirohog mindenki.

2009. nov. 26. 22:06
 62/77 anonim ***** válasza:
36%
Majd meglátjuk;)
2009. nov. 27. 10:35
 63/77 anonim ***** válasza:
0%
Mit latunk meg?Csak nem azt akarod mondani hogy te csinaltad a videot?Habar mindegy hogy te csinaltad vagy csak terjeszted ...a lenyeg az hogy a fejedben komoly a problema.Es mostmar tenyle nem rohogok...hanem el vagyok keseredve hogy ilyen agyament barmok szaladgalnak az utcan.
2009. nov. 27. 21:40
 64/77 anonim ***** válasza:
45%

Nem én csináltam.

És tényleg durva, hogy ilyen agyament barom rohangálnak az utcán (ja, és nem magamra gondoltam).

2009. nov. 28. 00:20
 65/77 anonim ***** válasza:
9%
Na , azért kell a JOBBIKRA szavazni mert ekkora marhaságokat tudtok elkövetni irás közben!
2009. nov. 28. 00:49
 66/77 anonim ***** válasza:
58%
Hát, sok itt az álmodozó, látom. Lesznek még nagy pofára esések a következő években.
2009. nov. 28. 00:52
 67/77 anonim ***** válasza:

Ha oroszlán kergetne, és egyszer csak előtted lenne egy szakadék. Az oroszlán itt jelen esetben nem tud ugrani.

Na akkor van 2 variáció.

a.) megvárod míg az oroszlán megöl.

b.) megpróbálod átugrani.

Inkább az a.)-t választanád, hogy nehogy csalódj?

2009. nov. 29. 13:35
 68/77 anonim ***** válasza:
66%

"Ha oroszlán kergetne, és egyszer csak előtted lenne egy szakadék. Az oroszlán itt jelen esetben nem tud ugrani.

Na akkor van 2 variáció.

a.) megvárod míg az oroszlán megöl.

b.) megpróbálod átugrani.

Inkább az a.)-t választanád, hogy nehogy csalódj?"

A baj csak az, hogy a Jobbik a c.) választ kedveli:

c.) Aprítsd 1cm élű kockákra a világ összes oroszlánját, amiket egyébként a nyugati monopol karvajtőke és a zsidók, valamint a liberálisok irányítanak...

2009. nov. 29. 14:33
 69/77 anonim ***** válasza:
0%
hát te nagyon sötét vagy :D:D:D uristen és ilyeneknek van szavazó joga :D:D látszik tisztában vagy a politikával:D:D::DD menjél vissza legózni ennyi ésszel
2009. nov. 29. 18:02
 70/77 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy a te felfogásod az a.) igazából, csak mivel a b.)-t nagyon nem szeretnéd, ezért a b.)-re voksolókra rá szeretnéd húzni a c.)-t. Amit mellesleg Te találtál ki.
2009. nov. 29. 20:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!