Miért ne szavazzak a Jobbikra?
Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..
Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!
Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?
Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...
19:35
Jobb lenne ha nem farasztanad magad ilyen idiota ellenpropagandaval mert semmi mas hatasa nincs csak az hogy kurv@ hulyenek tunsz fel.Csak kirohog mindenki.
Nem én csináltam.
És tényleg durva, hogy ilyen agyament barom rohangálnak az utcán (ja, és nem magamra gondoltam).
Ha oroszlán kergetne, és egyszer csak előtted lenne egy szakadék. Az oroszlán itt jelen esetben nem tud ugrani.
Na akkor van 2 variáció.
a.) megvárod míg az oroszlán megöl.
b.) megpróbálod átugrani.
Inkább az a.)-t választanád, hogy nehogy csalódj?
"Ha oroszlán kergetne, és egyszer csak előtted lenne egy szakadék. Az oroszlán itt jelen esetben nem tud ugrani.
Na akkor van 2 variáció.
a.) megvárod míg az oroszlán megöl.
b.) megpróbálod átugrani.
Inkább az a.)-t választanád, hogy nehogy csalódj?"
A baj csak az, hogy a Jobbik a c.) választ kedveli:
c.) Aprítsd 1cm élű kockákra a világ összes oroszlánját, amiket egyébként a nyugati monopol karvajtőke és a zsidók, valamint a liberálisok irányítanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!