Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ne szavazzak a Jobbikra?

Miért ne szavazzak a Jobbikra?

Figyelt kérdés

Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..

Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!

Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?

Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...

2009. nov. 24. 19:52
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
47%
az irodalmárok igen (Konrád, Eörsi, stb)
2009. nov. 24. 20:25
 12/77 anonim ***** válasza:
82%

De ők többnyire kritizálnak valamit, és ritkán állnak ki egy párt mellett.

Minden esetre nem gondolnám, hogy az ország mai helyzetéért ez a réteg lenne a felelős, ahogy valaki korábban sugallta. Képviselnek egy értékrendet, de nincsenek az olajos lábas körül...

2009. nov. 24. 20:27
 13/77 anonim ***** válasza:
41%

20:07

Tessek itt vagyok,Jobbikos es szalonkepes!Akarsz politizalni?

2009. nov. 24. 20:31
 14/77 anonim ***** válasza:
40%
Nem gyanús neked h annyian próbálják befeketíteni a Jobbikot? Ajánlom figyelmedbe a youtubot, ott láthatsz igazságot is. Rtl, tv2 stb mind a Fidesz és az Mszp kezében van. Én a Jobbikra szavazok, a többi párt már bizonyított. Nem vagyok velük megelégedve. Csak hazudtak eddig.
2009. nov. 24. 20:41
 15/77 anonim ***** válasza:
34%
a külföldiek azt is megírták, hogy Magyarország mennyire rasszista. mert bántjuk szegény cigányokat. Akkor egy ilyen kijelentés után miért lenne mérvadó az, hogy írnak valamit egy pártról?
2009. nov. 24. 20:56
 16/77 anonim ***** válasza:
66%
aki ilyen buzgón védi a cigányokat szivesen betenném egy borsod megyei cigánytelepre tuti hogy megváltozna a véleménye
2009. nov. 24. 20:58
 17/77 anonim ***** válasza:
67%

Azért ne szavazz rájuk,mert ha ők kerülnek kormányra,az EU elfordul tőlünk,és nem fognak nekünk pénzt adni,és akkor Mo összeomlik teljesen,ráadásul azt akarják,h ne legyenek külföldi cégek,nemtom ha nem lennének a külf-i boltok pl,akkor hol a fenébe vásárolnánk.Szóval szerintem több kárt csinálnának,mint hasznot.

Egy borsodi

2009. nov. 24. 21:00
 18/77 anonim ***** válasza:
44%

Miért ne szavazz rájuk:

- mert arrogánsak, pökhendiek, agresszívek, gyűlölködők, külföldön elfogadhatatlanok, a gazdasághoz nem értenek és tönkretennék, és diktatúrát akarnak.

Miért szavazz rájuk:

- mer' kimondtákazigazságotacigánybűnözésről!

Egyébként ha a Jobbik programjának olvasása során nem tűnt fel neked, hogy virtigli elmebetegekről van szó, akkor még igen keveset tudhatsz a való életről. Gondolom, elég fiatal vagy. Ha csakugyan, akkor a jobbikosságod viszonylag megbocsátható: majd kinövöd.

2009. nov. 24. 21:01
 19/77 anonim ***** válasza:
56%

"Nem gyanús neked h annyian próbálják befeketíteni a Jobbikot?"

Annyira jellemző a szélsőjobbosokra, hogy ha valamit a média többsége negatív kritikával illet, azt máris hitelesnek tartják. Bezzeg a kuruc.infón, a barikádon és a máriaországán megjelenő összes irományt szívják magukba, mint az anyatejet.

Mert megérdemlik ;)

2009. nov. 24. 21:02
 20/77 anonim ***** válasza:
45%

dikatúra, ízlésformázás.. dobálóztok itt a szavakkal..

ízlésformálás most ugye cseppet sincs? marika néni ingyen kapja "a mónikát" meg "a joshit" a többiért meg jó sokat kell fizetnie. egyes internetes portálokat megszűntetnek, mert a nagy liberálisoknak nem tetszik, és még lehetne sorolni. a médiából korrekt képet kapsz mindenről.(gyk:irónia)

mindenki dobálózik itt, de ész érve alig akad 1-1 embernek.

2009. nov. 24. 21:12
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!