Miért ne szavazzak a Jobbikra?
Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..
Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!
Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?
Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...
De ők többnyire kritizálnak valamit, és ritkán állnak ki egy párt mellett.
Minden esetre nem gondolnám, hogy az ország mai helyzetéért ez a réteg lenne a felelős, ahogy valaki korábban sugallta. Képviselnek egy értékrendet, de nincsenek az olajos lábas körül...
20:07
Tessek itt vagyok,Jobbikos es szalonkepes!Akarsz politizalni?
Azért ne szavazz rájuk,mert ha ők kerülnek kormányra,az EU elfordul tőlünk,és nem fognak nekünk pénzt adni,és akkor Mo összeomlik teljesen,ráadásul azt akarják,h ne legyenek külföldi cégek,nemtom ha nem lennének a külf-i boltok pl,akkor hol a fenébe vásárolnánk.Szóval szerintem több kárt csinálnának,mint hasznot.
Egy borsodi
Miért ne szavazz rájuk:
- mert arrogánsak, pökhendiek, agresszívek, gyűlölködők, külföldön elfogadhatatlanok, a gazdasághoz nem értenek és tönkretennék, és diktatúrát akarnak.
Miért szavazz rájuk:
- mer' kimondtákazigazságotacigánybűnözésről!
Egyébként ha a Jobbik programjának olvasása során nem tűnt fel neked, hogy virtigli elmebetegekről van szó, akkor még igen keveset tudhatsz a való életről. Gondolom, elég fiatal vagy. Ha csakugyan, akkor a jobbikosságod viszonylag megbocsátható: majd kinövöd.
"Nem gyanús neked h annyian próbálják befeketíteni a Jobbikot?"
Annyira jellemző a szélsőjobbosokra, hogy ha valamit a média többsége negatív kritikával illet, azt máris hitelesnek tartják. Bezzeg a kuruc.infón, a barikádon és a máriaországán megjelenő összes irományt szívják magukba, mint az anyatejet.
Mert megérdemlik ;)
dikatúra, ízlésformázás.. dobálóztok itt a szavakkal..
ízlésformálás most ugye cseppet sincs? marika néni ingyen kapja "a mónikát" meg "a joshit" a többiért meg jó sokat kell fizetnie. egyes internetes portálokat megszűntetnek, mert a nagy liberálisoknak nem tetszik, és még lehetne sorolni. a médiából korrekt képet kapsz mindenről.(gyk:irónia)
mindenki dobálózik itt, de ész érve alig akad 1-1 embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!