Miért ne szavazzak a Jobbikra?
Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..
Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!
Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?
Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...
"Én nem szeretnék olyan pártott a parlamentbe mai gyerekek és nácik érdekeit tartja szem elött."
Önző vagy, szóval neked fontosabb a saját hátralévő életed, mint a rengeteg utódodé. Baromi jó szülő lehetsz.
21:06
Milyen partot nem akarsz?Aki a mai gyerekek erdekeit tartja szem elott?Undorito,gusztustalan,begyepesedett agyu barom vagy...A gyerekeink a jovo te idiota.
"A válasz megírásának időpontja: ma 21:06"
Még ha egyáltalán a gyerekek érdekeit tartaná szem előtt... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!