Miért ne szavazzak a Jobbikra?
Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..
Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!
Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?
Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...
Na ez a videó engem is felébresztett...
Mi lesz itt ha ez a fröcsögő banda ezzel a kisebbségi komplexusos balfasszal kerül hatalomra...
Földig rombolni a székházakat... Hihetetlen..
Nagyon gyökerek vagytok :S:S az a baj nem is látjátok hogy mossa az agyatokat a média. azthiszitek ezek a saját gondolataitok :) igenis elég volt a népbutító RTL és TV2ből, elég volt a cigánybűnözésből, elég volt a zsidók által felvásárolt országból, de ti csak nézzétek otthon a tévét, ennyi eszetek van:) a Magyar Gárda az utolsó esélye a vidéken élő embereknek akik félelemben élnek a cigányok miatt. Sajóbábonyban az MSZP uszítására gyűltek össze a cigányok, akik azthiszik hogy a cigánygyilkosságot is gárdások követték el. A Gárda SOHA SEMMI erőszakosat nem csinált, sem a cigányokkal sem mással. Viszont a cigányokkal együtt épített gátat, felépítette két ember cigányok által lerombolt házát, pénzt gyűjtöttek több cigányok által tönkretett családnak. Kíváncsi lennék linkekre a Gárda rossz dolgairól, nácizmusáról, rasszizmusáról. Ennyi félreinformált embert még nem láttam egy helyen, sajnálni tudom az ilyeneket :)
ha valaki meg akarja érteni a világunkat ahelyett hogy sötétségben él, ne a manipulált és célokra felhasznált médiából tájékozódjon ..
Basszus, most láttam a videót!
Ez a Vona nem kicsit elmebeteg! Ha megszüntetik a tévét, tényleg fontos a székházat is porig rombolni. Ja, meg ne felejtsék el behinteni sóval!
Az ott dolgozó vágóknak meg szerkesztőknek meg biztos rohadt sok közük van ahhoz, hogy mi menjen a tévében.
Mindegy, azért öröm lesz nézni az elmebeteg arcát, ha szép lassan eltűnik a pártja a süllyesztőben!:)
Nem fog eltűnni a süllyesztőben . És inkább képletesen értette, de igaza van. Te is ezért vagy ilyen szűklátókörű, H1N1 beoltó mónika show és egyéb szarok néző emberke :) gratulálok
Egyébként az itt okoskodók mire akarnak szavazni ?
MSZPre ? ("teljesen nyilvánvaló volt, hogy amit mondunk az nem igaz" - úgylátszik nem mindenkinek :)
Fideszre ? Arra a Fideszre aki a HírTVt működteti, ahol a volt MSZMP-s, KISZ-es, és most fideszes kommmunista csintalan osztja az észt a politikáról, de ha a cigány szó elhangzik lekapcsolja a telefonálót ? Ajánljatok jobb alternatívákat akkor, de ez a mocskolódás amit műveltek elég nevetséges
Sok agyamentnek fogalma nincs arról hogy a Hír és az Echo tv mindösszesen a 3% át kapják az összes támogatásoknak. Az a két kereskedelmi meg többet mint az államik.
Gyakorlatilag az emberek pénzén etetik az embereket, mindezt úgy hogy néhány kiváltságos határozta meg az irányokat pld Vágó , Orosz. (nem véletlen hogy lemondtak, eltűntek)
Gondolkodj! Hány neoliberális közgazdászt hallottál érvelni (etetni) és hány konzervatívot?
Azokról meg nem is beszélek akik a rendszert bírálják! Akkor ez demokratikus sugárzás?
Vágó demokrata? Elhiszem hogy sok(áll) liberális nem szereti ha valaki másként gondolkodik
de akkor ne csodálkozzunk a radikális megoldások hallatán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!