Miért ne szavazzak a Jobbikra?
Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..
Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!
Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?
Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...
Mert a Vona nem fogott kezet a vajdaval.
Mert kivonul a Tesco.
Mert Bp "csak" a fovaros lesz nem pedig az orszag.
Mert a Magyar Garda igazoltatni fog es ha nem vagy "eleg" magyar akkor vonatra (vagy ala) tesz.
Az EU megsertodik es nem fog segiteni rajtunk ( cigany felfogas)
Mert a NATO kirug es nem kuldhetunki magyar katonat Irakba.
Mert nem lehet majd Milka-t kapni.
Eleg? Biztos van meg de most nincs idom.
Hát elég sok marhaságot összehordtak szerintem itt. Legtöbben azt írják amit a tévében hallanak.
Szerintem legjobb, ha mindenki utánanéz a pártok oldalán, onnan gyűjt info-t és ezalapján eldönti, hogy kire szavaz és kire nem.
Nem pedig itt szapulni, hol egyik pártot, hol másikat. Úgysem győzzük meg egymást.
Ne már, a belinkelt videón tévé székház lerombolásáról beszél Vona, valaki itt azt mondja, hogy nyilvánvalóan csak képletesen. Egyrészt nagyon nem olyan az arca, másrészt nagyon nem kéne egy önmagát nagyon szívesen leendő felelős vezetőnek gondoló pofának ilyesmit kiejteni a száján. Se akkor, ha komolyan gondolja, se akkor, ha nem.
Ugyanúgy mesterségesen igényt teremt önmagára, ahogy bármilyen kapitalista vállalat a termékeire. Az a legviccesebb, amikor a mainstream média agymosásáról fröcsögnek azok, akik totál önszántukból mosatják az agyukat ezzel a "felszabadító" hatásvadászattal. Időnként szóba kerülnek akasztófák, nem érdekes... Magunkfajták, magukfajták, kivel mi fog történni, hova megy majd... Harag, harc és büntetés, sőt, bosszú... Hú, de előremutató eszmék. Igen, tényleg többet rombolnak, mint a liberális eszmék. Liberális-e vagyok? Mostanában nem, de csak a mostani megvalósítással van bajom. Szeretem az éles kést, de nem barátkoznék olyannal, aki gyilkolásra szeretné használni. Ez a bajom most a Jobbikkal is, de a balosokkal is. Pengék ők a maguk módján (el kell ismerni: a feltörekvők mindig jobban igyekeznek a kedvünkre tenni), de nem értünk vannak. Keresgéljetek, nézzetek szét, gabalyodjatok bele, de ne tapadjatok már rá semmire, még akkor se, ha látszólag megtaláltátok a megoldást. És ha találtok olyat, amelyik van akkora marhaállat, hogy "elfelejt" győzködni, inkább közöl minden infót, ami tényleg hasznodra lehet, akkor azt is érdemes figyelemmel kísérni. Esetleg ha nem felhergel, hanem megmutat, megkérdez...
Nem pont most kell döntenünk. A haza érdeke se az, hogy elhamarkodottan beálljunk birkának az első jónak tűnőhöz. És amilyen elcsépelt, annyira igaz: magunk tudnánk tenni azért, hogy stabil gazdaságunk legyen, jó exportprofitot hozó magyar vállalkozásokkal, nyugodt együttéléssel. Magunk döntünk. Vajon attól, hogy X tegnap még nem köszönt Y-nak, muszáj-e továbbra is így élniük egymás mellett? Esetleg több erő lenne ott, ha néha beszélnének is? Ha esetleg sokan, sokfelé így tennének, és kisütnék, hogy már elég összeverődniük (egyenruha nélkül) valahol, és kiállni az igazukért (továbbra is arra szorítkozva, hogy megkérik a tolvajt, ne lopjon), akkor jobb lenne? Vagy inkább csak akkor lenne jobb, ha tisztes kort megért társaink nem olyan példát mutatnának a fiataloknak, ami minden, csak nem követendő? Ha a csoportok hangadói nem a csürheszellemet erősítenék?
Tudom, nem lehetünk tökéletesek. Attól még tudhatnánk, hogy mire való a kenyérvágó kés.
Miert ne? Azt nem tudom. En tobbek kozott ezert:
Na ezért nevetek, mert most is tömeggyilkos bla bla bla,
mutass már nekem olyat ügyet ahol gárdista gyilkoltXD
Nekem ti tűntök hülyének,jöttök h tömeggyilkos, de felmutatni nem tudtok semmit:S
Szánalmas
rtl, tv2.. Ha normális ORTT szabályzat lenne(nem tudom, hogy pontosan így hívják-e), akkor a 3. büntetés után be kellene zárni.
De ti komolyan ezeken a csatornákon éltek?(Így már kezd világosodni miért irkáltok ilyeneket..)
Iráni megfigyelők. Inkal mivel jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!