Fideszre vagy Jobbikra szavazzak? Adjatok tanácsot!
Nem tudok dönteni, mindig is Fideszre szavaztam de a Jobbik is nagyon szimpatikus, és most nem tudok dönteni! Félek hogyha Jobbikra szavazok elveszlik a szavazatom mert még mindig kis pártnak számít, és lehet hogy talán pont az én szavaztom hiányzik a fidesznek az mszpvel szemben, míg a jobbik meg jócskán lemarad, ezért nagyon tanácstalan vagyok!
Ne mondjátok hogy egyikre se szavazzak! Mert úgyis e kettő között dől el!
Tanácsért jöttem nem kioktatásra, köszönöm :)
Jobbik! Mert Vona Gábor olyan SEXY, ÉDES (L)
jujj de cukorfalath (L)(L)
Kár hogy már van gyereke...:(
Igen, ezen én is gondolkodtam, én a Fideszt fogom választani, mert az tényleg nagyobb párt. Végülis mind a kettőnek hasonló a programja, csak a Jobbik kicsit radikálisabb. Az a lényeg, hogy ne az MSZP legyen :P
De ez abszolút a te döntésed :)
Ha mindent megfontolunk: 1. igazi tétje a hazai parlamenti választásnak lesz; 2: két kormányképes párt van, az MSZP és a Fidesz; 3. a Jobbik erősödése magas labda lesz az MSZP számára, és naponta le is fogja ütni - t.i. azért szavazz az MSZP-re, hogy "ezek" ne kerüljenek hatalomra; 4. a Fidesz a holnapi nagyarányú győzelemtől elbízhatja magát, és akár veszíthet is a tétválasztáson
Ebből nem következik, hogy ne a Jobbikra szavazz, ha ők a szimpik, de érdemes végiggondolni a lehetőségeket.
A Jobbikra szavazz! A Fidesz már kapott esélyt, és nem élt vele, és most sem fog.
Nyugi, a szavazatod nem fog elveszni, mert rengetegen fognak a Jobbikra szavazni!
Szia! Győzzön a Jobbik! Én voltam Jobbik gyűlésen és nekem a Vonáék programja(szava) tűnik a leghitelesebbnek...
Plusz: Ugye a fidesz is kimondta most h az előző kormányt felelősségre kell vonni...ezt a JOBBIK találta ki (a gyűlésen hónapokkal ezelőtt elhangzott) és a fidesz kampányügyileg felvette a progijába nagy hirtelen, de ha győznek ugy sem csinálnak semmit...szóval ennyit erről
sok apró, "érdekes" részlet van a magyar politikában...:)hát még ami mögötte van...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!