Miért ne szavazzak a jobboldalra? Vagy miért szavazzak a jobboldalra?
Nehéz a kérdés,mert egyik se tűnik megbízhatónak...Anyámnak reggel elmondtam h a jobboldalra akarok szavazni az meg tisztára leugatott h hülye vok...tiszta nácik vannak ott...
és mi van akkor?
szavazz rájuk ha ezek közül több pont is igaz rád:
-szeretnél új arcokat látni a parlamentben
-szeretnéd, hogy ha valaki tenne valamit a magyar-cigány gyűlölet ellen
-ha tetszik, hogy az emberek összefognak pl magyar gárda és nem kelt benned félelmet
-ha vidéki vagy és örülnél neki, ha lenne csendőrség aki fenntartaná a közbiztonságot
-ha a közeljövőben szeretnél vállalkozni élelmiszeriparban, olyan területen ahol a külföldi nagy cégek uralkodnak most
-ha keresztény vagy
-ha egyetértesz a kötelező erkölccsel az iskolában
-ha szeretnél elszámoltatást a mostani parlamenti pártok között
-ha szerinted is népbutító az rtl klub és a tv2
-ha a cigányok félelmet keltenek benned
Ne szavazz rájuk, ha ezek közül több is igaz rád, több mint az előző pontban
-jómódú vagy és sosem volt gondod a pénzre, kocsival jársz nem tömegközlekedéssel így nem érint téged az alsó és középosztály problémái, vagy ha egyszerűen nem izgat ez a rész-
-ha olyan helyen dolgozol ahol jól fizetnek, teljesen bejelentve, nincs gondod
-ha eltökélted, hogy te úgyis kimész külföldre
-ha a gárda félelmet kelt benned
-ha szerinted a közbiztonság rendben van és minden hozzátartozód szeretteid szerint is
-ha segélyekből élsz
-ha szerinted a kisebbségeknek nincsenek jogai mert a többség sárba tiporja
-ha a korábbi kormányokkal, pl fidesz mszp elégedett voltál és szerinted helyreteszik az országot
fuh, hirtelen így ezek jutottak eszembe a két oldalról.
nah most lehet,hogy elfogultabb vagyok a jobbik oldaláról így jobbakat írtam az ő oldalukra, de még mindig korrektebb mintha valaki azt írná, hogy "ne szavazz nácikra" meg ilyenek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!