Miért ne szavazzak a jobboldalra? Vagy miért szavazzak a jobboldalra?
"szavazz rájuk ha ezek közül több pont is igaz rád: "
mindegyik igaz rám szebb jövőt
Én ezért szavazok a jobboldalra:
-Mert bár nem vagyok vallásos, hiszen, hogy a keresztény értékek fenntartanak valami természetes erkölcsöt, amire szüksége van egy egészséges nemzetnek
-Mert orvos szeretnék lenni a saját országomban, ahol most katasztrofális az egészségügy, és irritál, amikor azt mondják a saját hazámban, hogy "el lehet menni"
-Mert a cigánybűnözés létező jelenség, amit nap, mint nap tapasztalok, és szerintem nem azért történik, mert "nem vagyok elég toleráns"
-Mert szeretném, hogyha gyermeke csak férfiből és nőből álló családnak lehetne
-Mert szeretném, ha nem kéne félnem a szüléstől, hogy közben elveszíthetem az állásomat
-Mert szeretném, hogyha több megújuló energiaforrást használnánk
-Mert szeretném, hogyha a magyar termelők több kedvezményt kapnának, mint a multik
-Mert szeretném, hogyha az országunk földje olyan arányban lenne hazaiak kezébe, mint Franciaországban (80% hazai 20% külföldi, és nem fordítva, ahogy most van nálunk)
-Mert szeretném, hogyha a gyermekek nem randalíroznának az iskolában, és nem vernék meg a pedagógusokat
-Mert szeretném, hogyha a politikusok az emberek szempontjából fontolnák át a dolgokat, nem a profit szempontjából
-Mert szeretném, ha a magyar zászló kitételét nem hívnák "magyarkodásnak"
-Mert nem szeretem, ha a Nagy-Magyarország jelképet nem szélsőségeznék le
-Mert szeretném, ha a határon túli magyarok megkapnák a kettős állampolgárságot (legalább)
Elolvasva a programokat, én a Jobbikban látom a legemberibb pártot, ami az én érdekeimet képviselné.
De jobboldalon sem csak a Jobbik van.
Ott a Fidesz is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!