Jobbik vagy Fidesz? Melyikre szavazzak ápr.11. -én?
Figyelt kérdés
2010. febr. 25. 13:51
3/18 anonim válasza:
amelyik szimpatikusabb.ne legyél már ennyire befolyásolható.
4/18 anonim válasza:
A FIDESZ/MSZP programja rovid, de nekik nem kell mert ok mar bebizonyitottak, hogy mire kepesek. Ha meg vagy elegedve veluk akkor szavazz rajuk.
5/18 anonim válasza:
A Fidesz a Bajnai kormány munkáját fogja folytatni szorosan együttműködve az IMF-fel és újabb brutális megszorítások jönnek majd.
Én inkább a Jobbikra szavaznék.
6/18 anonim válasza:
Attól függ hogy mennyire vagy radikális,Trianon ellenes,hungarista...Ha az vagy akkor szavazz a Jobbikra,meg ha a nem eladó a magyar föld nézetet vallod.Ha bízol az EU-ban,elégedett voltál 98-2002-es időszakkal,Szeretnéd ha bővülnének a külföldi kapcsolatok akkor a Fideszre.
7/18 anonim válasza:
amelyikre akarsz. Ha van szavazati jogod, akkor arra is legyél érett, hogy eldöntsd.
8/18 anonim válasza:
Nem jó a kérdés!
Fidesz + MSZP koalíció, vagy a Jobbik? Kb így a helyes!
9/18 anonim válasza:
Én Jobbikos vagyok,és azt mondanám,olvasgasd át a két párt programját,aztán dönts.De ugye a Fidesznek-jelenleg-nincs programja. Így tehát azt mondom,menj fel a két párt honlapjára,tájékozódj,olvasgass, esetleg menj el egy-két lakossági fórumra. Aztán dönts.
10/18 anonim válasza:
Én egyikre se, egyik kutya másik eb.
A Parlamentbe jó lenne, ha bejutna a MKMP, tehát rájuk voksolok. Legalább a "kis emberekkel" is foglalkozna a Parlamentben valaki...!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!