Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszre vagy Jobbikra szavazz...

Fideszre vagy Jobbikra szavazzak? Adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni, mindig is Fideszre szavaztam de a Jobbik is nagyon szimpatikus, és most nem tudok dönteni! Félek hogyha Jobbikra szavazok elveszlik a szavazatom mert még mindig kis pártnak számít, és lehet hogy talán pont az én szavaztom hiányzik a fidesznek az mszpvel szemben, míg a jobbik meg jócskán lemarad, ezért nagyon tanácstalan vagyok!

Ne mondjátok hogy egyikre se szavazzak! Mert úgyis e kettő között dől el!

Tanácsért jöttem nem kioktatásra, köszönöm :)

2009. jún. 6. 20:18
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
77%
Jobbikra szavazz!Kell,hogy lássák az EU-ban,nem csak kétsíkú ország vagyunk és mindezek mellett nekik a legszimpatikusabbak a célkitűzéseik.(Ne dőlj be mindenféle mendemondának,az csak az ellen kampány része)
2009. jún. 7. 06:09
 32/40 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem a legokosabb,ha el se mész szavazni.A politika csak a megosztásról és a gyűlöletről szól (nem kell messzire menni - elég,ha végigolvasod az eddigi válaszokat),mindegy,kié a hatalom.

Nem éri meg részt venni benne.

2009. jún. 7. 08:53
 33/40 anonim ***** válasza:
46%
Én már nem tudom eldönteni kire szavazak !
2009. jún. 7. 09:12
 34/40 anonim ***** válasza:
70%
miért féltek annyira az mszptől???? semmi esélye nincs a fidesszel szemben! én ezért nem féltem a fideszt! a jobbiknak viszont kell a löket...
2009. jún. 7. 11:09
 35/40 anonim ***** válasza:
48%
Mindenképpen a Fideszre szavazz!
2009. jún. 7. 12:36
 36/40 anonim ***** válasza:
53%
uh,hogy lepontozták elöbbi kommentemet a komcsik..
2009. jún. 7. 17:09
 37/40 anonim válasza:
61%

FIDESZ 16-17

MSZP 4

JOBBIK 1-2 mandátum.

Szegény Magyarország, itt a párt-Trianon. Isten óvjon bennünket.

2009. jún. 7. 20:41
 38/40 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Most jöttem haza. Amugy SZSZB tag voltam szóval illet szavazni :) Végül Fideszre szavaztam mert a többi tag meggyőzött észérvekkel, miért tegyem a voksom a Fideszre.

Nálunk 53%al győzött a Fidesz, a többit a Jobbik vitte el.

2009. jún. 7. 21:55
 39/40 anonim ***** válasza:
90%
mondtam én, h az mszp-től nem kell fosni....
2009. jún. 8. 10:01
 40/40 anonim ***** válasza:
82%

Nagyon örülök,hogy az MSZP-re nem is akarsz szavazni. Oka:1956-ban sok ember életét adta a remélt jobb jövőért.Utána sokakat meggyílkolt az MSZMPpártkormány.Könnyű tudni,ennek szellemi utóda (ebből alakult)az MSZP párt, aki erre szavazott, a gyílkosok szellemi utódára szavazott.Kell magyarázni?! A megélt 8 év nem elég?!Az évtizedekkel korábban élő és cselekvő emberek lelke.megrendült. Megrendülésük igen nagy volt ekkora bűn láttán.Alapos gyanúm szerint,miként a mártírok,ők is ott térdeltek Isten tónja előtt,s kérdezték:"Urunk,aki szent és igaz vagy, meddig nem állsz bosszút a mi vérünkkért azokon akik a földön laknak." (Jelenések könyve 6.rész 10. vers)

Könnyen lehet: a 8 évig tartó kormányt - melynek tagjai,miként vezetőik hazudtak loptak csaltak - Isten ezért adta büntetésül. De Isten megadta a szabadulás lehetőségét is: Bánd meg bűnödet azzal,hogy soha többé nem követed el ezt a nagy bűnt országunk népe ellen és magad ellen is.

Vigyázz ember! A GONOSZ még most is itt van. azon mesterkedik,hogy megússza az elszámoltatást. Szétforgácsolni akarja a jó erőt. A széthúzás soha nem vezetett jóra. Csak ha egy akaraton vagyunk akkor lesz job életünk

Szavazz tehát a FIDESZ-re!

Mindaddug szavazz a FIDESZ-re amig nem követik el azokat a (.............)dolgokat amiket az előző kormány

2010. aug. 22. 16:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!