Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszre vagy Jobbikra szavazz...

Fideszre vagy Jobbikra szavazzak? Adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

Nem tudok dönteni, mindig is Fideszre szavaztam de a Jobbik is nagyon szimpatikus, és most nem tudok dönteni! Félek hogyha Jobbikra szavazok elveszlik a szavazatom mert még mindig kis pártnak számít, és lehet hogy talán pont az én szavaztom hiányzik a fidesznek az mszpvel szemben, míg a jobbik meg jócskán lemarad, ezért nagyon tanácstalan vagyok!

Ne mondjátok hogy egyikre se szavazzak! Mert úgyis e kettő között dől el!

Tanácsért jöttem nem kioktatásra, köszönöm :)

2009. jún. 6. 20:18
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
20%
Ennek a lepontozóz köcsögnek legszívesebben kitépném a szívét és megenném!!! F@sszopó!!!
2009. jún. 6. 21:14
 12/40 A kérdező kommentje:
Most miért kell lepontozni a válaszokat? Biztos egy balos akinek sérti az önérzetét a kérdésem!!!
2009. jún. 6. 21:17
 13/40 anonim válasza:
36%
A választás csak a koncról szól. Tudod, mennyi nyögdíjat sepernek be a levitézlett politikusaink az EU-s képviselőségért, ha kihúznak 5 évet Brüsszelben? Erről Te meg én csak álmodhatok... Értelmes ember demagóg tömegpártra (gyűjtőpártra) nem szavaz. Tehát a két nagy párt kiesik. A kicsik közöl meg ki kell választani a legszimpatikusabbat. Én a Cigány Összefogás és az SZDSZ között habozom pillanatyilag (helyezkedni tudni kell)) De a szavazófülkében meglátom majd, a kettő közül melyiket választom. Sőt az is lehet, hogy keresek egy harmadik törpepártot. A Jobbikot tuti nem ikszelem be, mert Dr. Morvai Krisztina milyen koalíciót alkot Baló Györggyel? Egy sima, egy fordított?
2009. jún. 6. 21:19
 14/40 anonim ***** válasza:
72%

a jobbikra

A Fidesznek óriási a szavazótábora

Kell a frissités (szerintem)

2009. jún. 6. 21:23
 15/40 anonim ***** válasza:
53%
A Fideszre szavazz, ha a Jobbik lenne bent nagy többségben az EP-ben, a végén még kilépne Magyaro. az EU-ból, mert a Jobbik nem egy nagy EU párti.
2009. jún. 6. 21:23
 16/40 anonim ***** válasza:
56%
A győzzőn a jobbikos voltam...én sem tom miért kell vmi fogyatékosnak ész nélkül lepontozni:S:S:S...ennyit a 100%omról:@
2009. jún. 6. 21:32
 17/40 anonim ***** válasza:
61%
Megint én...már hogy lépnénk ki...annyira bátrak és erősek nem vagyunk...Vonáék ennyire nem buták...hidd el...
2009. jún. 6. 21:33
 18/40 anonim ***** válasza:
54%

Ha nem zavarna senkit, kampánycsend van. Csak csendben jelzem, hogy a moderáció most egyesre vizsgázott. Ez közösségi, méghozzá nagy nyilvánosság felé szóló oldal. A következő ilyen kérdésnél (nem csak ha Fideszes vagy jobbikos, legyen MSZP-s, SZDSZ-es, LMP-s vagy akármis) minden további nélkül jelenteni fogom, mert az egyik oldalról ez borivás, a másik oldalról meg a tipikus "vizet prédikálás..."

Tartsuk tiszteletben a törvényeket, hogy hangosak lehessünk, ha tisztelt választott politikusaink nem tartják be!

2009. jún. 6. 21:40
 19/40 anonim ***** válasza:
51%
Igaz emberek, KAMPÁNYCSEND van érvénybe.!
2009. jún. 6. 21:42
 20/40 anonim ***** válasza:
87%

21:19-es, ugye csak viccelsz??

Roma összefogás, vagy SZDSZ? Jesszus, gondolkodj már, még ha cigány is vagy, vagy meleg, vagy mittudomén mi, ne szavazz rájuk..

Hogy miért? Kolompár Orbán ha bekerül ismét elodázzák a 10 milliós sikkasztását mentelmi jog címen..

Ha az SZDSZ kerül be, akkor meg majd szabadon írhatnak bennünket a cigányok :)

2009. jún. 6. 22:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!