Fideszre vagy Jobbikra szavazzak? Adjatok tanácsot!
Nem tudok dönteni, mindig is Fideszre szavaztam de a Jobbik is nagyon szimpatikus, és most nem tudok dönteni! Félek hogyha Jobbikra szavazok elveszlik a szavazatom mert még mindig kis pártnak számít, és lehet hogy talán pont az én szavaztom hiányzik a fidesznek az mszpvel szemben, míg a jobbik meg jócskán lemarad, ezért nagyon tanácstalan vagyok!
Ne mondjátok hogy egyikre se szavazzak! Mert úgyis e kettő között dől el!
Tanácsért jöttem nem kioktatásra, köszönöm :)
Jah és JOBBIK :D
Főleg Morvai Krisztina miatt, aki egy értelmes nő!
A Fideszre szavazz, ha a Jobbik lenne bent nagy többségben az EP-ben, a végén még kilépne Magyaro. az EU-ból, mert a Jobbik nem egy nagy EU párti.
Te hülye vagy? :D Hogy léphetne már ki?? Ezt nem az EP-ben döntik el hanem a parlamentban! Jah és a nép..
Az Országos Választási Bizottság állásfoglalása szerint a kampánycsend idején, így a választás napján is buzdíthatjuk – akár egy konkrét pártra való szavazásra is – barátainkat, rokonainkat, ismerőseinket vagy bárkit, akivel közvetlen kommunikációt kezdeményezünk, tehát csak a pártpropaganda tiltott. Hazafias kötelességünk e lehetőség kihasználása.
A kampánycsend egyes kérdéseiről szóló 2/2007. (III. 19.) OVB-állásfoglalás 10. pontja szerint „Az állampolgárok, mint magánszemélyek közötti személyes kommunikáció – tartalmától és formájától (a többi között levél, SMS, e-mail, internetes napló /blog/) függetlenül – nem valósítja meg a kampánycsend megsértését.”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!