Miért ne szavazzak a Jobbikra?
Ugye nem is olyan soká itt vannak a választások, aztán gondolkoztam h na melyiket is kellene x-elni,aztán ugye mszp alapból kiesett, Fidesznek elolvastam a programját,de csak a szokásos rizsa, majd mi így úgy amúgy, aztán még ott van a Jobbik,ami szerintem nem olyan gáz,szerintem rájuk szavazok, bár... na mindegy..
Ennek ellenére elég sok embertől hallom, meg itt is olvasom hogy úristen a jobbik, nehogy rá szavazzatok, mert tudjátok hogy mi lesz!
Na én most itt szeretném megkérdezni, h mi az a negatívum?
Szeretném megkérni a Jobbikosokat, h lehetőleg ne kommenteljenek,mert hallottam már ezerszer h jobb lesz...
Jó akkor marad a Jobbik mert ezek az érvek eléggé...
diktatúra?aggresszívek?összeomlik Magyarország?XDXDXD
"Továbbá a gazdasági elképzeléseik nem tűnnek rossznak, de megvalósíthatatlanok: a protekcionista elv nem rossz, de ha a multik kivonulnának becsődölne az ország. Éljen a magyar gazdaság, de nem tudom, te hogy vagy vele, de én szeretem a külföldi termékeket is. A Jobbikosok sem a sarki fűszeresnél vásárolnak, nehogy azt hidd."
A multik nem fognak kivonulni csak ugy ripsz-ropsz.Szeretnek neked elmondani egy nagy igazsagot mert oriasi nagy tevedesek vannak itt.Budapest nem Magyarorszag hanem Magyarorszag fovarosa.Elarulom neked azt is hogy egy varosban{nem mondom neven}nem tul messze Pestol van egy uzlet{azt sem mondom neven...egy bevasarlo uzlet.{Multi }Epiti le az embereket mivel nincs rendeles nincs forgalom,a kozeljovoben az is megtortenhet hogy bezarjak,de nem azert mert az emberek megtagadtak hogy nem mennek oda vasarolni hanem azert mert nincs penzuk vasarolni.Teny es valo hogy pl:Budapesten Es nagyobb varosokban{az emberek tobbsege} nem erti amikor azt mondjak nekik hogy ehseg van.Nem veletlen az sem hogy azt sem ertik{ es ezt most mindenkire vonatkozik} amikor azt mondja a Jobbik hogy "falurombolas"
En abban a kisvarosban nottem fel.Mara mar 32 osztalytarsam kozul 25 Pesten el es dolgozik.Miert?Mert nincs munka,nincs penz nincs elet.Az nem megoldas hogy mindenki koltozzon Pestre mert ott van.Kulfoldi termekekrol beszelsz?En is ettem eleg szemetet de ma mar 100-szor tobbre becsulom a magyar arut.Az hogy "kimenekulnek a multik"az nem azt jelenti hogy tobbet sosem tudunk xyz-enni es vasarolni hanem azt jelenti hogy legfeljebb dragabb lesz egy kicsive viszont a magyar aruk sokkal olcsobbak lesznek es jobban elerhetoek. Az a folyamat amit ti tamogattok elobb utobb azt fogja eredmenyezni hogy falvak,varosok mennek pusztulasba{mivel mindenki jobb helyzetben levo varosba akar koltozni}Oke rendben mindenki koltozzon oda...es?Ez egy nagyon feluletes magyarazat volt de remelem ertitek a lenyeget.
Akkor 20 ev mulva Pest megye lesz Magyarorszag es a tobbivel mi lesz?Had ne valaszoljak erre a kerdesre.
Az a problema veletek hogy nem tudtok tagkoruen gondolkodni.Csak azt latjatok ami korulottetek van es nem neztek tovabb egy lepest.
Aztan meg azt mondod hogy millio munkanelkuli...Most kene a tovabbgondolkodas.Arra nem gondolsz hogy hany millio embertol veszik el a megelhetest es a jovedelmet a "multik".Lehet hogy most per pillanat azon reszket az illeto hogy :Uristen mi lesz ha elveszitem a munkam...de 1 honap mulva munkat fog neki adni egy magyar uzlet.Ebbol kifolyolag mar nem annak a zsebebe tomod a penzt akinkek mar van 5.000 millioja hanem a sajat orszagod zsebebe.Mert a magyar vallakozo ha el tudja adni a termeket akkor mar nem is 3 embert fog alkalmazni hanem 8-at.Lehet hoborogni..ez nem Fidesz hanem Jobbik.Radikalisnak kell lenni mert maskent veszett fejsze az egesz hazugsagokkal tomoritve.
Miért ne szavazz rájuk:
- mert arrogánsak, pökhendiek, agresszívek, gyűlölködők, külföldön elfogadhatatlanok, a gazdasághoz nem értenek és tönkretennék, és diktatúrát akarnak.
Külföldön elfogadhatatlanok. Az a külföld nemrég nem azt nyilatkozta, hogy a magyarországi belügyek nem tartoznak az EU-ra? De lehet, hogy igazad van, Fecó külföldnek elfogadható, szavazzátok meg újra. Mindenkinek elfogadható csak magyaroknak nem. De milyen országban is élünk?
Agresszívek. Szövegértés.. Jobbik vezetőitől, tagjaitól mutass kérlek agresszív viselkedést. Nem hinném, hogy baltával támadnának emberekre vagy szamurájkardokkal rohangálnának.A "szomszéd anyának a sógórának a haverját megverte egy jobbikos" számomra nem túl hiteles. Amit én most látok az az, hogy vannak bűnözők, akik minden nap gyilkolnak, rabolnak és vígan élnek.
Gyűlölködők. Kit is gyűlölnek? Idézetekkel alátámasztani! Aki nekünk olyan mértékben árt, mint egyesek, azt lehet gyűlölni szerintem.
Gazdasághoz nem értenek. Biztos a mostaniak jobban értenek...
Diktatúrát akarnak: dettó. Most van diktatúra, csak 4 éves ciklussal.
20:07
1. Kit érdekel, hogy mit írnak a külföldi újságok? Nekünk attól se jobb, se rosszabb nem lesz.
2. Zsidógyülöletről: Úgy beszélsz, mintha nem lenne alapja. Szerinted az rendjén van hogy felvásárolják az országot? Roma-kérdés: A többi párt hogyan kezeli? Segélynöveléssel? A JOBBIK pont hogy helyre akarja tenni a cigányokat, dolgozzanak meg a pénzükért, legalább nem bűnöznek annyit. Sajóbábonyról: pofátlan hazugság, ezt sem a gárda kezdeményezte, MSZP-s képviselő hazudott a cigányságnak hogy jön a gárda megölni őket.(egyik videon személyesen mondja Vonának a cigányasszony, persze a képviselő tagad mindent...)ráadásul teljesen jogosan védekezhetett volna a gárda, de elvonult a helyszínről, míg majdnem tragédia lett(lásd autoszétverés baltákkal..)
Na igen, én ezért szavaznák a Jobbikra, bár kíváncsi vagyok h mi lesz belőle....
A továbbiakban meg ilyen érveket nem kérnék , h mert aggresszívek meg diktatúra meg mert a gazdaság....
Most is vannak egyének nem kevesen akik aggresszívek, a gazdaság most is a béka feneke alatt van,illetve gondolom nem csak én hallom h holnap össze fog omlani a gazdaság,eléggé elcsépelt...
Nézd meg, különösen az utolsó 3 percet:
http://www.youtube.com/watch?v=gjyLd6zPqSY
Ezt nem "mi" írtuk, és nem is a külföldi sajtó. Ez -többek mellett- a Jobbik igazi arca. Amit a programjukban olvasol, az egy jól sminkelt, fazonra igazított leányzó. Csakhogy a leányt a hétköznapokon is el kell viselni, még akkor is, ha ragyás, buta és a szája is büdös...
Utolsó válaszoló!
Nem értem mit kifogásolsz a videóban? Ha egy kicsit is jól informált lennél, tudnál hogy a TV2 és RTL klub ferdíti a valóságot, hazudozik össze vissza. Neked az kell? a hazugság? Az Irános rész pedig teljesen természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!