Hogy képes egy értelmiségi, művelt ember a Jobbikra szavazni?
#39 Én is elmondtam, h cserébe a magyar vállalkozások adóit lehetne csökkenteni, így ők tudnák alkalmazni azokat, akiket a multik kirúgtak.
#40 Na, többek között az ilyen igazságtalan adókedvezményeket kellene megszüntetni vagy átalakítani. És miért nem lennének képesek a magyar cégek átvenni a multik feladatát?
Egyébként arról még nem is beszéltem, h multikkal v anélkül, EU-val v anélkül, nekünk 1-2 évtizeden belül végünk van, mert a cigányok túlszaporodnak minket, és sztem nem kell mondanom, mi vár ránk akkor. Erről a problémáról a többi párt még beszélni se hajlandó, csak a Jobbik kívánja megoldani.
" h multikkal v anélkül, EU-val v anélkül, nekünk 1-2 évtizeden belül végünk van, mert a cigányok túlszaporodnak minket, "
Ezt meg, szerinted a jobbik egy demokratikus államok közösségéből álló közegben képes megoldani? A cigányságot célzó programjuknak is egy része arcátlan hazugság és népbutítás, a drasztikusabb részét meg soha! nem engednék a környező államok megvalósítani.
A cigánykérdés Magyarországon megoldhatatlan. El kell fogadnunk, hogy amíg élünk, fennáll annak a veszélye, hogy a nyílt utcán összeszurkál minket a kisebbség. Ezen nincs mit szépíteni, megoldani pedig nem lehetséges, a kutya nem fog alkalmazni primitív, fajilag szegregált fosbarna bőrű embereket. A kihasználás menni fog továbbra is mondjuk, mert 20 év múlva is találkozunk majd olyannal, hogy felveszi -az egyébként nemcigány- mester a tanulókra a támogatást, "képzi" őket, a gyakorlatban persze $zart se tanít nekik, és miután kifizették, elhajtja őket. Ezekből a képzetlen, zömében cigány, primitív emberekből munkakerülő, munkanélküli lesz, mint ahogyan most is azokat "gyártanak".
"A cigánykérdés Magyarországon megoldhatatlan. El kell fogadnunk, hogy amíg élünk, fennáll annak a veszélye, hogy a nyílt utcán összeszurkál minket a kisebbség."
Remélem, hogy az olyanok esnek áldozatul legelőször mint te aki tapsikol ennek!
"A cigánykérdés Magyarországon megoldhatatlan. El kell fogadnunk, hogy amíg élünk, fennáll annak a veszélye, hogy a nyílt utcán összeszurkál minket a kisebbség"
Nem, soha.
Ezt nem lehet elfogadni, de ha akarod te elfogadhatod.
Mi lesz az idős, nagyszüleinkkel?Vagy a gyerekeinkkel?
Valakiknek muszáj lesz a cigányokat helyretenni.
Szerintem a környező államok, Szlovákia, Románia biztos nem bánnák.Lehet náluk is megindulna valami ezzel kapcsolatban, mert ugyanebben a problémában szenvednek.
Csak ott ez a mocskos, liberális nyugat, ez lenne a nagyobb baj.
Utolsó kettő, szerintem elmebetegek vagytok.
Most komolyan, mit akartok csinálni velük? Dunába lövitek őket? Vagy mit?
Utolsó, nem, azért azt mégsem.
De az sem megoldás, amit te javasolsz, hogy üljünk és várjunk csendben.
Borsod megyében 15-20 éven belül abszolút többségbe kerülnek.
Szerinted azok ott is maradnak?Nem, mivel nem lesz kiktől lopni, szépen mennek Budapestre, meg Nyugat-Magyarországra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!