Hogy képes egy értelmiségi, művelt ember a Jobbikra szavazni?
A legszegényebb térségekben (kelet Mo) a legnagyobb az etnikai probléma, illetve feszültség.
Emellett, nem minden diplomával rendelkező ember gazdag.
Ezentúl, sokan kiábrándultak az MSZP-Fidesz váltásokból.
Én meg még azt sem értem, hogy képes valaki olyanokra szavazni még mindig akik a szakadék szélére jutatták az országot, de hát ízlések és pofonok. :)
De hát ha ennyivel megelégszetek...
Nos, egy értelmiségi, művelt ember is tudja, hogy a cigányokkal rettenetesen nagy probléma van, nem beszélve egyéb más bajokkal Magyarországon, amik sürgős és átütő megoldásokra várnak és erre egyedül a Jobbik nyújt egyedüli alternatívát.
A baloldali összes és a Fidesz már bizonyított és nem szerepeltek túl jól. Elhiheted, hogy ha lenne egy kulturált, szélsőjobboldali párt, aki nem szittyáskodik, muszlimoskodik és nem fröcsög, akkor inkább azt választanák az emberek.
" értelmiségi, művelt"
Definiáld már öreg ez mit jelent!
A "liberálisokat" (direkt idézőjelben)?
Akkor köszönöm, de inkább nem kérek a "művelt értelmiségiekből" ha lehet!
Én is inkább egy "európaiasabb" szélsőjobbra szavaznék.
Olyanra, mint amilyen az osztrák FPÖ volt Jörg Haider alatt.
Haider Egyesült Európáról álmodott, de, mint nemzetek Európája, mely konföderációként működik.
A Jobbik nekem is az agyamra megy ezzel a Turáni szövetségével, meg a palesztinjaival.
Magyarország európai ország és nem ázsiai vagy közel-keleti.
De, sajnos nincs más párt csak a Jobbik.
Ennyit arról, hogy az iskolázatlanok pártja. Nem véletlenül javasolták a műveltségi cenzus bevezetését, ugyanis nem vesztenének szinte semmit, ha a 8 általánost sem végzett emberek nem szavazhatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!