Hogy képes egy értelmiségi, művelt ember a Jobbikra szavazni?
Azok szavaznak a Jobbikra, akik nem tudnak gondolkodni és semmit nem értenek a gazdasághoz.
Elég nekik, hogy a Jobbik azt mondja, hogy megoldja a cigánykérdést. De azon már nem gondolkoznak el, hogy ezt hogyan akarná megoldani. A Gárda és a megfélemlítés, gyűlölködés nem old meg semmit. A gazdasági programja pedig csak egy vicc.
Az a legnagyobb ostobaságra vall, hogy azért szavaz valaki egy pártra, mert még nem volt hatalmon.
Nagyon sok művelt, jól szituált embert ismerek aki Jobbik szavazó. Régen Csurka idejében ismertem gazdag, Rózsadombon lakó zsidó családot aki MIÉP szavazó volt. Én inkább azt nem értem, hogy magát műveltnek tartó ember, hogy képes az egykori állampárt utódját támogatni.
"Agresszív politika"? Mondtak itt már sok szép és jót '90 - óta, látjuk, hova vezetett, "nem szalonképes", mondták annó a MIÉP- re is. Hát ez nem is szalon, hanem ganédomb és rendet kell tenni.
Sokan kritizálják a Jobbik gazdasággal kapcsolatos terveit.
Amikor Németországban az NSDAP ellenzék volt, akkor megtalálható volt benne a tőkeellenesség és egy kis enyhe osztályharc is.
Amikor hatalomra jutottak, akkor egy tőkés párt lett belőlük.
Az ő gazdasági programjukat is kritizálták sokan abban az időben, de mégis tudtak növekedést elérni, nem is kicsit.
Kedves utolsó, azért mert a többi párt is sz*r, még nem lesz jó a Jobbik. Én komolyan nem is értem, hogy lehet olyan érvekkel előállni, hogy "nekik még nem adtunk esélyt" meg "ők még nem tették tönkre az országot" A szomszéd Józsi sem lopott még meg, de azért nem hagynám itt egyedül a lakásban egy köteg tízezressel.
Azt viszont minden gazdaságban jártas ember átlátja, hogy a Jobbik szélsőséges és fröcsög programjára egyrészt nincs keret, másrészt megvalósíthatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!