Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy képes egy értelmiségi,...

Hogy képes egy értelmiségi, művelt ember a Jobbikra szavazni?

Figyelt kérdés
Én ezt őszintén nem értem. Agresszív, támadó, "le minden nem színmagyarral" pártról beszélünk... Nekem a többi párt se nagyon szimpatikus ugyan, de komolyan, fröcsögő, barbár és agresszív pártpolitika mégis ki tetszését nyeri el? (Nem csoda, hogy a legalacsonyabb presztízsű, legszegényebb térségekben tud csak jelentős sikereket elérni).
2013. dec. 14. 23:32
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
Találd ki.Csak neked,meg az elhunyt=elszármazott=baszikrának van tulajdona,és mindennap a te erdődet=kertedet=legelőszéli meghagyott páréves fáidat,vadrózsabokrodat,aludrót kerítésedet teszik zéróvá,elviszik a pár darab bolti tejen nevelt bárányodat,amelyek bőrét ugyan megtalálja a rendőrség a kerti budiban,de Jobbik szavazó létükre se találnak fogást az EMBERen,akkor inkább nem mész választani?
2013. dec. 15. 01:44
 12/57 anonim ***** válasza:
Ezek voltak Rákóczi ,Kossuth ,Károli stb szülő és bázisterületei.Szégyen és átok fejünkre,kik hagytuk xarrá válni-
2013. dec. 15. 01:50
 13/57 anonim ***** válasza:
20%

Azok szavaznak a Jobbikra, akik nem tudnak gondolkodni és semmit nem értenek a gazdasághoz.

Elég nekik, hogy a Jobbik azt mondja, hogy megoldja a cigánykérdést. De azon már nem gondolkoznak el, hogy ezt hogyan akarná megoldani. A Gárda és a megfélemlítés, gyűlölködés nem old meg semmit. A gazdasági programja pedig csak egy vicc.

Az a legnagyobb ostobaságra vall, hogy azért szavaz valaki egy pártra, mert még nem volt hatalmon.

2013. dec. 15. 07:50
 14/57 anonim ***** válasza:
Attól h vki diplomás még nem jelenti azt h jobban ért a politikához mint egy szakmunkás. Jogászok, közgazdászok, politológusok azok akik ebben mélyebben benne vannak és az ők számuk a jobbik szimpatizánsok között szerintem nagyon kevés.
2013. dec. 15. 08:34
 15/57 anonim ***** válasza:
47%
Az előttem szólók mindent elmondtak, én csak annyit tennék hozzá: ha értelmiségi, művelt ember lennél, megértenéd.
2013. dec. 15. 08:42
 16/57 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon sok művelt, jól szituált embert ismerek aki Jobbik szavazó. Régen Csurka idejében ismertem gazdag, Rózsadombon lakó zsidó családot aki MIÉP szavazó volt. Én inkább azt nem értem, hogy magát műveltnek tartó ember, hogy képes az egykori állampárt utódját támogatni.

"Agresszív politika"? Mondtak itt már sok szép és jót '90 - óta, látjuk, hova vezetett, "nem szalonképes", mondták annó a MIÉP- re is. Hát ez nem is szalon, hanem ganédomb és rendet kell tenni.

2013. dec. 15. 08:47
 17/57 anonim ***** válasza:
100%

Sokan kritizálják a Jobbik gazdasággal kapcsolatos terveit.

Amikor Németországban az NSDAP ellenzék volt, akkor megtalálható volt benne a tőkeellenesség és egy kis enyhe osztályharc is.

Amikor hatalomra jutottak, akkor egy tőkés párt lett belőlük.

Az ő gazdasági programjukat is kritizálták sokan abban az időben, de mégis tudtak növekedést elérni, nem is kicsit.

2013. dec. 15. 09:32
 18/57 anonim ***** válasza:
6%
Az értelmes és művelt emberek nem szavaznak a Jobbikra, mert attól függetlenül, hogy látják milyen nagy sz*rban van az ország, azzal is tisztában vannak, hogy a Jobbik programja egyszerűen nevetséges és gazdaságilag megoldhatatlan.
2013. dec. 15. 10:34
 19/57 anonim ***** válasza:
94%
Én azt nem értem, hogy képes egy értelmiségi, művelt ember másra szavazni, mint a Jobbik. Az összes többi bizonyította már, h csak megszorítani tud, meg eladni az országot.
2013. dec. 15. 10:38
 20/57 anonim ***** válasza:
8%

Kedves utolsó, azért mert a többi párt is sz*r, még nem lesz jó a Jobbik. Én komolyan nem is értem, hogy lehet olyan érvekkel előállni, hogy "nekik még nem adtunk esélyt" meg "ők még nem tették tönkre az országot" A szomszéd Józsi sem lopott még meg, de azért nem hagynám itt egyedül a lakásban egy köteg tízezressel.

Azt viszont minden gazdaságban jártas ember átlátja, hogy a Jobbik szélsőséges és fröcsög programjára egyrészt nincs keret, másrészt megvalósíthatatlan.

2013. dec. 15. 10:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!