Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért háborodnak fel az...

Miért háborodnak fel az emberek azon, hogy nem szavazok?

Figyelt kérdés
Szerintem ez nevetséges.
2013. nov. 9. 22:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 A kérdező kommentje:

"od ha te nem szavazol, azzal is szavazol... (arra aki éppen a legtöbb szavazatot kapta)"

Ez nem igaz.

2013. nov. 22. 21:55
 72/76 anonim ***** válasza:

Valóban nem igaz...

Tegyük fel, hogy Orbán nyert. Őt támogattam azzal, hogy nem mentem el szavazni? Mi van, ha én rá szavaztam volna?

Így azzal, hogy nem mentem el, az ő esélyeit rontottam.

2013. nov. 22. 22:22
 73/76 A kérdező kommentje:

"Tegyük fel, hogy Orbán nyert. Őt támogattam azzal, hogy nem mentem el szavazni? Mi van, ha én rá szavaztam volna?

Így azzal, hogy nem mentem el, az ő esélyeit rontottam."

Ez szintén nem egészen igaz.

2013. nov. 22. 22:26
 74/76 meszike91 ***** válasza:
Szerintem örüljünk hogy szavazhatunk, sok országban még ezt se tehetik meg az emberek. Ha már jogunk van hozzá, akkor miért ne? Értem én hogy egyik párt se tetszik, de azzal se vagytok előrébb ha nem mentek szavazni.
2014. jan. 17. 18:27
 75/76 A kérdező kommentje:
Hosszabban nem tudtad me gfogalmazni a semmit?
2014. jan. 17. 18:46
 76/76 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés azért nem olyan egyszerű, mert szavazni pártszimpátia vagy választási program alapján szavaz a többség, kritizálni pedig a tényleges teljesítményt kritizálja. Amiről ugye tudjuk, h gyakran köszönőviszonyban sincs a programmal...

Következésképp én nem gondolom, h csak azok kritizálhatnának, akik szavaztak. A királyra sem szavaznak, mégis meg kell mondja neki valaki, h meztelen :)

2014. jan. 18. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!