Miért háborodnak fel az emberek azon, hogy nem szavazok?
Szerintem meg az a nevetséges,hogy hirdeted.
Kit érdekel,hogy nem szavazol?Büszke vagy rá?Mi ebben a büszkeség?Jogod van hozzá...én meg szavazok.És?A kutyát sem érdekli.
Jogod van nem szavazni.
Akkor az a véleményed, hogy nincs véleményed.
Vaaagy, valamilyen speciális különvéleményen vagy amit nem tudsz a szavazatoddal kifejezni.
A politikában ha valakinek nincs véleménye akkor lemond a bírálat és a helyeslés jogáról.
Ha pedig mégis bírál vagy helyesel ,nem megalapozott és nem etikus.
Mert az ellentmond az azelőtti véleménytelenségének a kinyilvánításával.
kérdezővel és az utolsó kommentelővel értek egyet.
3-as kommentelő, te valamit nagyon benéztél.
"Jogod van nem szavazni.
Akkor az a véleményed, hogy nincs véleményed." -ezt írod, ami teljes képtelenség.
A dolog épp ellenkezőleg működik.
Lehet egy nagyon is megalapozott rendszerkritika (nálam spec ez van), illetve aki magát a rendszert még ne adj' Isten el is fogadná, nem talál olyan pártot, ami megfelelő lenne a számára.
Én pont fordítva gondolom.
Aki szavazni megy, legitimálja ezt a velejéig korrupt és hazug rendszert, hagyja magát az orránál fogva vezetni.
Elhiszi, hogy egy négyévente behúzott nyamvadt X megváltja a világot.
Pedig csak diktátort választ az ország minden négy évben, még abban sem vagyok biztos, hogy az nyer, aki a legtöbb szavazatot kapja.
A politikai részvétel nem a húzogatásban merül ki.
A kérdezővel hasonló cipőben járok.
Amikor megemlítem, hogy nem megyek szavazni, rögtön kialakul a Fidesz-MSZP-Jobbik-LMP egységfront és még egymásnál is jobban gyűlölnek engem (minket).
Mindezt bizonyítandó, valszeg 0% körül fognak lepontozna a párthívek.
Önálló gondolkodás már nehezükre esik, ők csak visszaböfögik az adott pártführer szavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!