Miért csodálkoznak az emberek, h a Fideszre szavazok?
Ezen az oldalon megy a rinya, h "jaj Fidesz így meg úgy"
Közben meg havi 100 ezerrel viszünk haza többet a feleségemmel a kedvezményeknek köszönhetően.
Ezek után komolyan elvárják egyes bohócok, h kezdjek el vinnyogni a 0,000001% tranzakciós adó, az 500 forintos telefonadó miatt.
Persze a rezsicsökkentés miatt is csak a hiszti megy és azért tüntetnek, h növeljék az árat.
Nem lehet, h el kellene kezdeni gondolkozni kedves Fidesz ellenesek???
A Fidesz kétségkívül jobb, mint az MSZP kormány volt.
De, vannak dolgok amelyekben nagyon rosszul teljesít a Fidesz...
Ha nézed a kérdéseket és válaszokat is akkor tudhatnád, hogy ezen az oldalon nagyon kevesen vannak akik irkálnak ebbe a rovatba, és azok is főként jobbikosok és balosok.
Szóval ők kit szidjanak, ha nem a fidesz, roma, eu, zs*dókat stb?
Fotelharcos országban élsz.
Jó neked,hogy többet viszel haza!
én meg a 3 szakmámmal nem tudtam megélni,most külföldön vagyok.
Ti 100 ezerrel többet visztek haza, mi 18 ezerrel kevesebbet!
A "0,000001% tranzakciós adó" -ilyen nincs, magasabb van és a fizetésem is többért kapom meg a számlámról!
A heti(élelmiszer)bevásárlásunk tavaly még kijött 10-12 ezerből. Most -ugyanolyan termékekből- 15 ezerből sem ússzuk meg!
A "rezsicsökkentés" ezt nem fedezi!
Ezen meg te gondolkozz el!
Senki nem mondta, hogy kezdj el vinnyogni, vannak helyetted mások! Te pedig tapsolhatsz tovább kedvenc vezérednek!
így van,nem voltam megvenni a családom számára már az alapvető dolgokat sem! itt vagyok 3 szakmával és tudok 3 nyelven perfektül beszélni,és nem tudok megélni Magyarországon,szerinted ez milyen dolog?
a hónap közepére elfogyott a fizetésem és a gondok csak jöttek sorban..az autó tönkrement...honnan veszek 50ezer ft-ot arra,hogy megjavítsam? amikor alig tudtam fenntartani magunkat? kénytelen voltam kimenni külföldre és amíg ez a piszkos hazug rezsim marad nem megyek haza.
Mi is sokkal jobban élünk, mint az előző kormányok idején. Nálunk több, mint 100.000-rel nagyobb a nettó havi pénzecske köszönhetően a szüleim amúgy is magas fizetésének.
De ezek mi vagyunk meg ti vagytok.
Sajnos sokkal többen rosszul jártak. Az ismeretségi körömben nagyobb arányban vannak a "szitkozódók". Akik 15-20.000-rel kevesebbet keresnek, mert alapból alacsony javadalmazásúak voltak. Nekik nem jött be az egykulcsos.
Ezen is el lehet gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!