Miért csodálkoznak az emberek, h a Fideszre szavazok?
Ezen az oldalon megy a rinya, h "jaj Fidesz így meg úgy"
Közben meg havi 100 ezerrel viszünk haza többet a feleségemmel a kedvezményeknek köszönhetően.
Ezek után komolyan elvárják egyes bohócok, h kezdjek el vinnyogni a 0,000001% tranzakciós adó, az 500 forintos telefonadó miatt.
Persze a rezsicsökkentés miatt is csak a hiszti megy és azért tüntetnek, h növeljék az árat.
Nem lehet, h el kellene kezdeni gondolkozni kedves Fidesz ellenesek???
Egy szó jut eszembe ha meghallom ezt hogy fidesz, vagy orbán
Ez a szó a "hazaáruló"
Én bérkommentelő vagyok.
A bérkommentelők fizetése teljesítmény arányos, tehát a hozzászólásunk számai alapján kapjuk a fizetésünket.
Nap/-30 hozz. 45 Ft/hozz.
Nap/30-50 hozz. 85 Ft/hozz.
Nap/50-80 hozz. 100 Ft/hozz.
Nap/80-200 hozz. 115 Ft/hozz.
Nap/200- hozz 145 Ft/hozz.
u.i.: A fizetési ráta a hozzászólások minimumértékétől kell számítani, tehát folyamatosan emelkedő nem pedig fix árazás.
A következő portálokon kell munkálkodni:
origo.hu
blog.hu/blogspot.com (politikai témájú blogok)
gyakorikérdések.hu (politikai, ill. üzlet és pénzügy topikok)
forum.index.hu (politika)
facebook.hu (általában politikusok facebook oldala)
A fő célpontok általában ezek, de a megrendelőtől függően ezek változtatása természetesen fennállhat.
Sokan nem is gondolják, hogy milyen sok bérkommentelő látogatja napi szinten a fent felsorolt oldalakat.
Akiket bővebb információt szeretnének, esetleg ők maguk is szívesen jelentkeznének bérkommentelőnek azok írjanak egy üzenetet (pártól függetlenül lehet jelentkezni, a bérkommentelők többsége nem ragaszkodik pártokhoz, én sem).
A hozzászólásom ehhez a kérdéshez:
" Az emberek többsége nem ért a politikához és nem képesek felfogni a Fidesz tényleges intézkedésének a hasznosságát. Ahhoz, hogy statisztikailag bizonyítani lehessen azt, hogy a fideszes tevékenységek pozitív hatással vannak az országra hosszabb időintervallumra van szükség. 3 év távlatában semmit sem lehet tényszerűen levonni. Aki tényleg azt gondolta, hogy 3 év alatt a Fidesz-KDNP frakció megváltja a világot az tényleg egy birka. Az is igaz, hogy hoztak rossz döntéseket, de a jó döntések még mindig nagyobb arányban vannak. Kérdem én ki vagy mi tökéletes?"
Kedves kérdező!
Megkérdezhetem hogy a kedves feleségeddel pontosan hol dolgoztok és mit?
Köszönöm.
Egyébként pedig azt is nagy mellényel mondták hogy 40 éve nem volt ilyen alacsony az infláció.
De azért mert nincs beruházás,sz*r a gazdaság
Akit egy teljesen elvakult hit hajt, annak teljesen mindegy, hogy mi történik körülötte, nem a saját szemének fog hinni, hanem azoknak, akik befolyásolják és hamis állításokat hangoztatnak el.
Mondhatod és mellette bizonyíthatod is egy MSZP szavazónak, hogy mennyire jól jártunk a rezsicsökkentéssel, akkor is csak arra lesz képes gondolni, amit az ATV és társai mondtak neki. El kell fogadni, hogy a Fidesz ellenesek agymosott balliberálisok, de ha elvesztik a 2014-es választást (ami szinte biztos), akkor egy időre le fog állni a vergődés.
Akit egy teljesen elvakult hit hajt, annak teljesen mindegy, hogy mi történik körülötte, nem a saját szemének fog hinni, hanem azoknak, akik befolyásolják és hamis állításokat hangoztatnak el.
Mondhatod és mellette bizonyíthatod is egy FIDESZ szavazónak, hogy a rezsicsökkentésnek még megisszuk a levét, akkor is csak arra lesz képes gondolni, amit a HírTV és társai mondtak neki. El kell fogadni, hogy a Fidesz pártiak agymosott nacionalisták, de ha megnyerik a 2014-es választást (ami szinte biztos), akkor egy időre le fog állni a vergődés.
"Mondhatod és mellette bizonyíthatod is egy FIDESZ szavazónak, hogy a rezsicsökkentésnek még megisszuk a levét"
Ilyen hazugságot én senkinek se mondanék, kezdjük ott. Kíváncsi vagyok, te rezsicsökkentés helyett mit tettél volna. Rezsiemelés? Köszönöm, volt elég belőle a 8 év MSZP-s kormányzás idején, nem kérek többet!
Miért csodálkoznak az emberek, h a Fideszre szavazok?
Ezen az oldalon megy a rinya, h "jaj Fidesz így meg úgy"
Közben meg havi 100 ezerrel viszünk haza többet a feleségemmel a kedvezményeknek köszönhetően.
Ezek után komolyan elvárják egyes bohócok, h kezdjek el vinnyogni a 0,000001% tranzakciós adó, az 500 forintos telefonadó miatt. UGYAN EZT MONDJUK MI IS A FÉRJEMMEL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!