Miért szavaznak olyan kevesen a Fideszre?
Mert sok hülyeséget csinálnak (stadionok).
Ami jó azt meg lehúzzák vagy belföldön(dohány bolt) vagy külföldön (földtörvény)
Ja és nem nyertem trafikot nem vagyok fidesz fan csak felfogtam, hogy az ország hitelből él és ahhoz, hogy kapjunk valamit adni is kéne!
Most is messze a legerősebb párt a Fidesz. Ha megnézed a közvélemény-kutatásokat, a baloldali pártok együtt nincsenek 20%-on, a Jobbik 15 körül mozog. Több párt meg nincs.
Egyébként meg akinek nincs gyomra a Jobbikhoz az mégis kire szavazzon? Mert hiteles baloldali párt nincs. Az összes tele van volt MSZP-s menekülő patkányokkal.
Nem szavaznak kevesen a Fideszre !
Sokan szavaznak a Fideszre,hogy mondjon le!
A statisztikai adatok a Fidesznek hazudnak azzal,hogy mennyire népszerűek, mind ezt azért, hogy el bízzák magukat a Fideszesek, mint azt már tették egyszer a pályafutásuk alatt és el veszítették a választásokat.
Nem olyan kevés az, még mindig nekik van a legtöbb támogatójuk, közel 2 millió elkötelezett, biztos szavazó.
Egyébként 2002-ben és 2006-ban is 2,3 millióan szavaztak rájuk listán, 2010-ben 2,7 millióan.
2,3 millió szavazatra 2014-ben is esélyük van, a kérdés, hogy ez mire lesz elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!