Igaz az az állítás hogy akik a Fideszre vagy az MSZP re szavaznak, szavaztak, azok az elmúlt 21 évre szavaznak?
""Ez egy jó kampányszlogen lehet a Jobbiknak!"
És sajnos igaz is! "szerintem"
"Lehet igaznak is venni. De akkor a Jobbik az egyenes út az államcsőd felé.
Persze!
Most mifelé is haladunk?
Szerintem meg így haladunk a csőd felé, és a realitás engem igazol!
""A JOBBIK egy bohóc párt.velük még rosszabb lenne a helyzet.
Az lehet, de akkor a többi meg egy nevetséges idióta párt!
Mitől lenne rosszabb?
21 éve csökken az életszínvonal és a csőddel kell küzdeni folyamatosan.
Nem is értem miről írsz! Nem vagy józan?
"""Akkor kire szavazzon az ember, ha javulást akar? LMP? Mert nagyjából senki más nem marad rajtuk kívül, ha az MSZP-t, a Fideszt és a Jobbikot is kilőttük.
Pontosan!
Épeszű ember nem is szavazhat másra, vagy a Jobbik vagy az LMP vagy valamely most a parlamentbe készülő párt!
""Biztos ,hogy attól függ az ország és az emberek sorsa hogy éppen ki van kormányon
Úgy 80% ban, a helyes gazdaságpolitika dönt.
Hiszen ha a költségeid nőnek a bevételeid meg csökkennek egy hibás gazdaságpolitika miatt, akkor a lehetőségeid nagyban szűkülnek. Hiába akarok én 120% ot teljesíteni, ha nincs igény a gazdasági helyzet miatt a munkámra.
"A JOBBIK egy bohóc párt.velük még rosszabb lenne a helyzet."
A Fidesz nem bohócpárt? Az MSZP nem bohócpárt? Velük olyan űberjó volt a helyzet? Mért van az, hogy akik tönkretettek maguk körül mindent, azokat éltetitek, akik megtesznek értetek mindent azokat szidjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!