Függetlenül az egyéb meggyőződésedtől, fidesz vagy mszp korszakot tartod jobbnak? Miért? (anyagi, morális, ésszerűségi indokok érdekelnének)
A külföldi érdekek korlátlan kiszolgálása helyett most makacsság van. Egyik se jó, de utóbbi legalább a haza érdekét is nézi.
Ezért utóbbi.
Tehát inkább a fidesz korszak.
régen:
az mszp mindig szopatott gazdaságilag
a fidesz minden héten elmondta miért nem vagyok magyar
most:
amit meg most művel a fidesz, arra nincsenek szavak
Az MSZP jobb volt. A Fideszesek többet lopnak,mint az MSZP 8 év alatt,csak ellenük nem folynak eljárások.
Adósságot sokkal többet csinálnak,mint az előző kormány.
A jogrendszer megszűnt,egypárt rendszer van. Az ellenzék csak dísznek van a parlamentben,de semmibe beleszólása nincs.
A rossz gazdaságpolitika miatt nem kizárt a csőd sem.
úgy vélem, mindkét oldalt ki kell végezni
ez az egyetlen megoldás.
Hát ezen szempontok alapján nekem jó a fidesz.
Anyagilag jobban járok, nekem kedvez az egykulcsos adó. Morálisan nekem nem tikkel a szemem, ha valaki egy nekem nem tetsző pártot mond, mint egyes baloldali ismerőseim.
Ésszerűségről nem tudok válaszolni, hiszen Horthy is népszerűnek volt mondható. Kár, hogy elveszítette a háborút... Értitek, majd az idő eldönti.
Kellemes karácsonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!