A nagybátyám a syriusről jött és árpád-sávos zászlót lenget. Normális?
Ezek nem érvek.
Ezek alapvető emberi értékek.A tisztesség,becsület,jólneveltség az nem érv kérdése.Vagy van valakinek,vagy nincs.
tok jo,a kerdesedre senki nem valaszolt:)majd en fogok:
egy beutalo az elmere hasznara valna...
Igazán karakán emberek ezek a libsik:-) Ha ők szidnak valakit az a vélemény kinyilvánítása, ha őket szidják az fasizmus!
Ha gyalázzák a nemzeti jelképeket az természetes, bezzeg ha az ő jelképeiket szidják az nácizmus!
Hazudnak a maszopos barátaik meg ők is, az természetes, max csak tévedés, de meg kell vádolni a nemzeti oldal képviselőit hazugsággal, mert az olyan szörnyű ha nem egy libsi, vagy egy komcsi teszi.
Szidhatják Wass Albertet, bezzeg ha Kertészt szidják az már istenkáromlás!
Mondhatja a szerény képességű Horn Gábor, hogy fontosabb a szadesz mint Magyarország, bezzeg ha egy jobboldali politikus nevezné a pártját fontosabbnak az országnál kitörne a parasztgyalázat!
Ti vagytok toleránsak? Egy fenét! Magatoknak való szerencsétlen egoista emberkék vagytok! Fáj nektek, hogy vannak közösségek amelyek érzelmi, értelmi alapon állnak össze, nem a közös lopás, a közös hazudozás hoz össze mint benneteket!
Fáj nektek, hogy vannak családok amelyeket összetart a szeretet. A szeretet melyről nem tudjátok mi az,mert ti csak a pénzt és magatokat szeretitek!
Én nem gyűlöllek benneteket csak sajnállak. Rossz lehet szeretetmentesen élni, rossz lehet állandóan csak gyűlölni, taposni!
08:36 mega többiek..
Süt belőletek a teljesen alaptalan diplomásgőg. Ez érthetetlen, hiszen kicsi idő, s nekem is lesz, tehát nem nagy dolog. Fogyatékosok mindegyik oldalon vannak. Egy nagyvárosi értelmiség lehet sokkal hülyébb, mint egy egyszerű parasztember. De ez a lenézés, hogy a jobbikosok hülyék.. A demokrácia szigorlattal meg elmehetsz a búsba.. Jogon is vannak jobbikosok, a Pázmányon pont úgy, mint az ELTÉn.. S jogon azért nyomatják keményen ezeket a demokratikus kanyar dumákat, de értelmes ember tudja, hogy ez csak duma, ez a hivatalos ideológia. egyébként már Arisztotelész is megmondta, hogy a demokrácia a legszarabb hatalomgyakorlási mód.
A kérdésre visszatérve, a Jobbik és az Árpád-sávos zászló teljesen rendbe van, de ez a Kovács Magyar András-féle "magyarhitgyüli" az tényleg gáz.Meg az Arvisura, meg a Sziriusz / a zene is meg az elmélet is/.
Ady. Ok, ő nem tiltakozhatott, de József Attila igen, ő megtette. Wass Albert pedig nekem tetszik, és elég taplónak tartom azokat, akik gyalázzák. zs+ dolognak tartom, meg a többi mocskos dolgot, amit meg mertek maguknak engedni. És az nagyon gyönge, hogy ha valaki kis politológusocska, kollégája a balog arturnak, akkor már pofázhat, mert olvas néhány szennylapot, én meg a bőrömön érzem, milyen változások vannak. Anyagilag, erkölcsileg. Ezeket a változásokat a politika okozza. És hányok attól, amikor október 23-án a maszoposok koszorúznak. Azok a maszoposok, akiknek a mszmp az elődpártjuk. Az a párt, amelyik a megtorlás során rengeteg embert kivégzett. na ehhez gyomor kell, örülök, hogy nem vagyok olyan erkölcsi hegyfok, mint azok, akiknek ez nem piszkálja a csőrét.
Amúgy meg pattoghattok, védhetitek a mundért, ti, bölcsek kövének letéteményesei, az ország radikalizálódik és a társadalmi feszültség nő, a robbanás pedig elkerülhetetlen. Ezt egy paraszt jogász látja.Hogy a hülye kis pártoskodás vagy valami más/gazdasági jellegű ok/ robbantja ki, az eredmény tekintetében irreleváns.
Amúgy, gondolom, nem kell mondjam, mit csináljon az anyukájával a kérdésföltevő provokátor meg a segédcsahosok csapata...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!