Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagybátyám a syriusről jött...

A nagybátyám a syriusről jött és árpád-sávos zászlót lenget. Normális?

Figyelt kérdés
Mióta belépett ebbe a jobboldali szektába, folyton csak nyomatja Kovács Magyar András hülyeségeit, meg elkezdett politizálni (persze kemény jobbikos ) Meg mindenkit át akar téríteni, a jobbikhoz meg erre az ősősmagyarságra. Ez pszichés vajon?
2009. okt. 23. 15:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
0%

El is felejtettem.

Alapvető dolog,hogy az embereknek megtanulom a nevüket.(ha nem megy,akkor elég nehéz dolgod lesz.Bankba pl ne menj dolgozni,ott ez alap)

Ezt viszont nem a főiskolán tanultam,hanem az oviban,drága Zsuzsa nénitől.

2009. nov. 3. 17:25
 102/103 anonim ***** válasza:
100%

"Egyébként nem azért mondta,mert így meg úgy,hanem ez a tény.

Viszont elhiszem,hogy neked van igazad,kérlek támaszd alá valós adatokkal is"

[link]

Itt annyi adatot olvashatsz az újrainduló német és francia növekedésről, amennyit akarsz. Már a második negyedévben 0,2-0,3% növekedést mutattak. Tudod: válság - pangás - élénkülés - fellendülés.

Itt az amerikai helyzet olvasható (excel táblázat):

[link]

Az előző negyedévben már csak 0,7%-kal zsugorodott az amerikai gazdaság, a III. negyedévben 3,5% növekedést várnak (a valós adatok +/- 0,5%-kal szoktak a prognózisok környékén lenni).

Aki semmit sem tud a közgazdaságtanról, az mindig retteg, hogy a válság örökké tart. Az első tőkés világgazdasági válság 1825-ben volt. 1824 és 1826 között pl. Angliában a csődök száma 1231-ről 3301-re emelkedett, miközben a takácsok heti bére 9s 6d -ről 6s 6d -re csökkent. Szóval sokkal durvább volt, mint a mai válság.

Ugyancsak komolyabb volt a mostani válságnál a Hosszú Pangásként elhíresült 1890-1910-es depresszió, mely legerősebben az USA-t érintette.

Szintén súlyos válság volt az 1929-1933-as, és nagyjából a mostanihoz hasonló súlyosságú volt az 1974-76-os, amely Magyarországot nem érintette érezhetően, mert itt épp cuclizmus volt.

1989 és 1993 között Magyarországon 25% körüli visszaesés volt, amihez képest a mostani 6%-os nem túl komoly tétel.

Persze a hozzád hasonló tájékozatlan, műveletlen okoskodónak, mivel szűk a látóköre és nem rendelkezik semmi élettávlattal, semmi történelmi tudattal, ezért mindig a ma reggeli Blikkben megírt hírek a legnagyobb szenzációk. Ha most van egy válság, akkor a hozzád hasonló tudatlan, mivel nem tudja, hogy hasonló válság 20-30 évenként előfordul, rögtön világvégét vizionál.

2009. nov. 4. 06:25
 103/103 anonim ***** válasza:
60%
Vissza a kérdéshez, mi a baj Kovács Magyar Andrással ? Mit csinál ? Megnéztem az összes ajánlott videót, de ezt nem láttam. Mi van a Syriussal, meg az ősősmagyarsággal ? Tényleg nem tudom, úgy hogy legyetek szívesek komolyan válaszolni. Köszönöm.
2009. nov. 11. 19:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!