A nagybátyám a syriusről jött és árpád-sávos zászlót lenget. Normális?
"Az igazi magyaroknak nem kell Árpád-sávos zászlót, Nagy-magyarországos kitűzőt, kárpátiás pólót viselniük.
Az igazi magyarság belülről fakad, nem a külsőségekben látszik.
Aki kételkedik a hazafiasságában, csak annak van szüksége arra, hogy úton-útfélen mindenféle külsőségekkel bizonygassa mindenkinek, hogy ő mekkora magyar!"
Jobban meg sem fogalmazhattam volna, így tehát inkább kiteszem én is.
17.20:Olvastál már egyáltalán valamit Vass Alberttől?
Tényleg jó könyveket írt.Mondjuk jó pár "híres"irónál sokkal jobbat.
Faludy nagy költő volt,igen.Viszont nevetséges bohócot csinált magából,amikor félmeztelenül pózolt fannikával.Azt hiszem ezzel a több évtizedes nimbuszát rombolta le.Sokan kérdezték:hogy lehet,ha olyan"nagy"miért nem tudta,hogy ilyent nem szabad.
Nos a kérdéshez,annyit,hogy miért fáj,hogy miben hisz.Mennyivel jobb az,aki Xenuban hisz,vagy abban,hogy ő Isten kiválasztott népe?
Egyébként én is lassan Jobbikos leszek(vagy már vagyok?)a sallangok nélkül,ha valaki akivel beszélek előhozza a Sziriuszt,meg a piramisokat,akkor elterelem a témát.Mindenkinek van valami bogara.Na és?
Nem, a te nagybátyád egy komplett hülye!
Az ilyesmi öröklődik.
Húú, mennyi történész, teológus, irodalomkritikus, pszichiáter és genetikus gyűlt össze _egy_ helyen.
A nagybátyád igazi kuriózum: a dilijével számos más dilist közös nevezőre hozott. :)
Amúgy két dolog. Nem mondta senki a jobboldalról, hogy Wass Albert a magyar irodalom non plus ultrája, viszont nem véletlenül kapott Baumgarten-díjat (műveinek irodalmi értékéről _csupán_ politikai okokból hallgatni nagy mértékű szakmai dilettantizmus és elfogultság). A paranoid skizofréniának pedig nem ez a tünetegyüttese, de nem tagadom: biztos annyira jól hangzott a tévében, hogy most feltétlen itt villogj vele.
"17.20:Olvastál már egyáltalán valamit Vass Alberttől?
Tényleg jó könyveket írt."
Ha ennyire szereted olvasni Wasst, akkor a nevét is megtanulhatnád leírni.
Te is a magyar kultúra nagy kedvelője és ismerője lehetsz, mint a többi jobbikos.
Te vagy még egy valaki!
Aki nem olvas Vass Albit vagy egyátalán semmi irodalmat az már nem is lehet magyar érzelmű.
Te teljesen készen vagy.
"Nem mondta senki a jobboldalról, hogy Wass Albert a magyar irodalom non plus ultrája, viszont nem véletlenül kapott Baumgarten-díjat"
Áh értem, szóval Albi azért nagy író, mert díjat kapott. Akkor mi a baj Kertész Imrével, ő is kapott díjat, igaz, nem Baumgartent :)
"Aki nem olvas Vass Albit vagy egyátalán semmi irodalmat az már nem is lehet magyar érzelmű"
Ezt nem mondom, azt viszont igen, hogy ne oktasson magyarságra az, akinek fingja sincs a magyar kultúráról.
"Egyébként én is lassan Jobbikos leszek(vagy már vagyok?)a sallangok nélkül,ha valaki akivel beszélek előhozza a Sziriuszt,meg a piramisokat,akkor elterelem a témát."
Az azért nem semmi, hogy valaki jobbikosokkal beszél, és eltereli a témát, amikor azok "előhozzák a Szíriuszt meg a piramisokat", de azért jobbikos lesz :)))) Nem válogatós. A szcientológusokhoz nem akarsz esetleg belépni? Legfeljebb majd eltereled a szót, amikor Xenuról beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!