Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagybátyám a syriusről jött...

A nagybátyám a syriusről jött és árpád-sávos zászlót lenget. Normális?

Figyelt kérdés
Mióta belépett ebbe a jobboldali szektába, folyton csak nyomatja Kovács Magyar András hülyeségeit, meg elkezdett politizálni (persze kemény jobbikos ) Meg mindenkit át akar téríteni, a jobbikhoz meg erre az ősősmagyarságra. Ez pszichés vajon?
2009. okt. 23. 15:08
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/103 anonim ***** válasza:
38%

20.28:Ja,hogy nem hallottál az amerikai bankcsődökről?A német munkások tüntetéseiről a gyárbezárások,a francia gazdák a támogatások lefaragása miatt?Arról,hogy mamutcégeket vásárolnak fel,mert nem megy a szekér..

Arról,hogy legközelebbi nyugati szomszédunknál csupán az alapbért fizetik,a többit meg megkapják majd szabadnapnak.

Hát a 0-ra fejlesztett mezőgazdaságot,ha megszorzod 10-zel,az is egy nagy nulla.Mint az ipar.

A szolgáltatást meg nézd meg mit jelent,mert amit felsoroltam,az bizony mind oda tartozik.

Én nem vitatkozom veled,egy vitához két ember kell,nem egy ember,meg egy szajkó,aki az előírt dogmákat ismételgeti.

2009. nov. 2. 20:49
 92/103 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként egyet akarok:aki az elmúlt húsz év távlatában még ingadozik,nehogy bedőljön annak a demagóg szövegnek,amit előadsz.

Mesélj az iparról annak milliónyi embernek,akinek nincs munkája,akik azt látják,hogy a mutyiból meg lehet vígan élni,míg ők a kétkezi munkájukkal semmire se vitték.

Mesélj a politikusokról,akik engedik a bankoknak az egyoldalú szerződésmódosítást,egyáltalán engedik,hogy olyan "gyorskölcsönt"adó pénzintézetek vannak ami egyenlő az uzsorával.

Mesélj a miniszterről,akiknek a "dolgozói"nem mennek ki,ha betörnek,viszont minden további nélkül kilövik bárki szemét.

Mesélj a miniszterelnökről,akitől amikor megkérdezték,hogy miért nem fizette ki azt,amit elvett,miért tett tönkre családokat,ccsupán annyit tudott mondani"nem értettem hozzá"-most ő vezeti ezt a szerencsétlen országot.

Na csak mesélj még....

2009. nov. 2. 20:57
 93/103 anonim ***** válasza:
100%

"Mesélj az iparról annak milliónyi embernek,akinek nincs munkája,akik azt látják,hogy a mutyiból meg lehet vígan élni,míg ők a kétkezi munkájukkal semmire se vitték."

Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa. Nem úgy értem, hogy mutyizni kell, hanem hogy szabad a verseny, aki tökös, érvényesül. Max tovább kell tanulni.

"egyáltalán engedik,hogy olyan gyorskölcsönt adó pénzintézetek vannak ami egyenlő az uzsorával."

Pillanatnyilag nincs ország a földgolyón ahol ezt tiltanák. A Bank persze szemét, neki ez lételeme, nem karitatív szervezet, de az a hülye, aki felveszi. (Vö.: ha nem lenne, nem vennék fel, vagyis most se kellene felvenniük)

Mesélj a miniszterről,akiknek a "dolgozói"nem mennek ki,ha betörnek,viszont minden további nélkül kilövik bárki szemét.

Dolgozói? Mi van? És Morvai Krisztina emlegeti folyton a tizenpár "szemkilövést", ami havonta nő kettővel, fogynak a szemek. De még egy képet sem láttam kilőtt szemű emberről, egy orvosi jegyzőkönyvet nem tudnak felmutatni. Továbbá nekem nem lőtték ki a szemem, tudod miért? Mert nem voltam azok között akik térkővel dobálják a rendőröket a frászt hozva fél belvárosra.

"Mesélj a miniszterelnökről,akitől amikor megkérdezték,hogy miért nem fizette ki azt,amit elvett,miért tett tönkre családokat,ccsupán annyit tudott mondani"nem értettem hozzá"-most ő vezeti ezt a szerencsétlen országot."

Gondolom a libákra gondolsz. Kurucinfón lehet találni ilyen cifra dolgokat, de egyrészt nem igaz, másrészt koránt sem ilyen egyszerű.

Nagyjából ennyi a véleményem, bár én nem az vagyok, akivel eddig konzultáltál. De ne bélyegezz senkit a demagógiák által befolyásolhatónak, amíg te magad sem vagy más, mint egy orbitális visszhang!

Na csak mesélj még....

2009. nov. 2. 22:09
 94/103 anonim ***** válasza:
27%

20:49

"Ja,hogy nem hallottál az amerikai bankcsődökről?"

Hallottam róluk. Évente több száz bankcsőd van Amerikában és másutt is. Régi cégek mennek, újak jönnek. Üdvözöllek a piacgazdaságban.

"A német munkások tüntetéseiről a gyárbezárások,a francia gazdák a támogatások lefaragása miatt?"

Megint üdvözöllek a valóságban, azon belül a piacgazdaságban, ahol a szervezett munkásság tüntetéssel és sztrájkokkal védi az érdekeit, valamint időnként gyárakat zárnak be (máskor meg új gyárakat nyitnak).

Nem az én tudatlanságom, hanem a te kisgyerekes tájákozatlanságod, hogy tegnap tudtad meg a Blikkből, hogy van olyan, hogy tüntetés, sztrájk meg csőd. Nem az én bajom, hanem a te bajod, hogy ilyen ma született bárányka vagy.

Persze a gügyögésedből azt veszem ki, hogy talán a 2008 őszi - 2009 tavaszi recesszióról beszélsz. Annak már vége, csak szólok. A válságot pangás követi, itt tartunk most, majd jön a megélénkülés, kb. jövőre.

"Hát a 0-ra fejlesztett mezőgazdaságot,ha megszorzod 10-zel,az is egy nagy nulla.Mint az ipar."

Szóval 0 az ipar és a mezőgazdaság. Igaz, hogy az ország másfélszer annyit termel, mint 1989-ben. Persze 0 az duplán is 0, szóval gondolatmeneted szerint sosem létezett a magyar gazdaság. Gondolom, még sose dolgoztál. (Tudod, dolgozni. Munka.)

2009. nov. 2. 22:52
 95/103 anonim ***** válasza:
100%

"Az alapötlet a következő: ha a választópolgárok látják, hogy sokan és sokszor védik a pártot, el fogják hinni, hogy nagy párttal van dolguk.

A helyi internetes fórumoktól kezdve az országos hírportálokig, a hazai internet minden frontján megélénkült a jobbikosok tevékenysége. A politikai témájú topikokban, blogokban újabban szinte mindig akadnak a párt nevét reklámozó hozzászólások.

A radikáljobbos szimpatizánsok felfokozott kommentelési kedve nem jött teljesen magától. ...

A párt központilag ismeretterjesztő anyagot állított össze, amely műfajonként részletezi, hogyan lehet posztokkal, kommentekkel, videókkal hozzájárulni a Jobbik választási sikeréhez. Az Index birtokába került dolgozat szerint a lényeg, hogy „minél többször látják a párt nevét, annál erősebbnek tűnik, és annál elfogadhatóbbnak érzik azt, hogy rá szavazzanak”."

[link]

2009. nov. 3. 16:30
 96/103 anonim ***** válasza:
18%

Téged ne zavarjon,hogy a pénzügyminiszer szerint sincs vége a váltságnak.Ja biztos ő is blikket olvas.

Egyébként a te gügyögésed a szánalmas.Egy csecsemő is értelmesebben áll a világhoz.

Szerintem te vagy az akinek gőze nincs a munkáról.Mert az,hogy be akarosd beszélni az embereknek,hogy az a jó,ha hagyják magukat hülyére venni,az nem munka.

A piacgazdaság meg édes fiam,az odaát van.Ezt itt rablókapitalizmusnak hívják.

A másik kicsihuszárnak:Németországban pl nem működhet a provident,meg vagy még kétszáz országban sem.Elég kicsi a világod.

2009. nov. 3. 16:33
 97/103 anonim ***** válasza:
18%

16.30:Hát igen,ki is írt a Jobbikról?Talán nem kellene reklámoznod őket.

Egyébként a problémákról azért beszélnek az emberek,mert vannak.Nem mert bármilyen párt kitalálta.

Úgyhogy készülj fel,mert baromira meg fogsz lepődni.Lehet,hogy örülnénk inkább a Jobbiknak/akik vezetői valjuk be szintén politikusok,vagy azok szeretnének majd lenni/,mint annak,amit majd kapni fogunk.

2009. nov. 3. 16:50
 98/103 anonim ***** válasza:
69%

"Téged ne zavarjon,hogy a pénzügyminiszer szerint sincs vége a váltságnak."

A hozzád hasonló képzetlenek kedvéért használ ilyen egyszerű kifejezéseket. Jelenleg pangás van, nem válság.

2009. nov. 3. 17:06
 99/103 anonim ***** válasza:
69%

"Úgyhogy készülj fel,mert baromira meg fogsz lepődni."

Min? azon, hogy mennyit fogtok cirkuszolni, amikor kiábrándultok Vonó Gabi messiásotokból? Nem meglepő, inkább szórakoztató látvány lesz.

2009. nov. 3. 17:10
 100/103 anonim ***** válasza:
0%

Ne erőlködj.

Szerintem szeretnél hozzám hasonló képzetlen lenni,de ahhoz még tanulnod kell.Én nem attól vagyok értelmiségi,hogy lehülyézem a másikat.

Egyébként nem azért mondta,mert így meg úgy,hanem ez a tény.

Viszont elhiszem,hogy neked van igazad,kérlek támaszd alá valós adatokkal is.

2009. nov. 3. 17:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!