Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A nagybátyám a syriusről jött...

A nagybátyám a syriusről jött és árpád-sávos zászlót lenget. Normális?

Figyelt kérdés
Mióta belépett ebbe a jobboldali szektába, folyton csak nyomatja Kovács Magyar András hülyeségeit, meg elkezdett politizálni (persze kemény jobbikos ) Meg mindenkit át akar téríteni, a jobbikhoz meg erre az ősősmagyarságra. Ez pszichés vajon?
2009. okt. 23. 15:08
 51/103 vezerdinka ***** válasza:
42%

"Ebből már egy egész kórtermet ki lehetne hozni..."

kórtermet? inkább egy újabb, ugyanolyan értelmetlen pártot, mint a többi.

egyébként pedig.. gyűlölöm már ezt a "ki magyar, ki nem?" kérdést. nehogymár nekem azért kelljen kárpátiát hallgatnom, hogy bárki is elhiggye, magyar vagyok:) szerintem ez az együttes nem segítette semmiben anno sem a honfoglalást, sem más történelmi eseményt a zenéjével. én gyűlöm a kárpátiát, bár nem hiszem, hogy ettől butább ember lennék:)

2009. okt. 26. 18:38
 52/103 anonim ***** válasza:
40%

18:38!

"szerintem ez az együttes nem segítette semmiben anno sem a honfoglalást, sem más történelmi eseményt a zenéjével. én gyűlöm a kárpátiát, bár nem hiszem, hogy ettől butább ember lennék:)"

Nah, ez a mondat... szellemi zokni vagy asszem.

(a kárpátia anno a honfoglalást? LOL ekkora ökröt!)

2009. okt. 26. 20:04
 53/103 anonim ***** válasza:
80%
Kedves Kérdező, még a válaszok után is a nagybátyádra panaszkodsz ?
2009. okt. 26. 21:03
 54/103 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónál a pont! :)
2009. okt. 26. 22:02
 55/103 anonim ***** válasza:
79%

Én szeretem a népzenét,a Kárpátiát viszont nem.

Ez a skrizofénia?

2009. okt. 26. 22:25
 56/103 anonim ***** válasza:
74%
Hát, szerintem tök normális, egészséges ízlésre vall, de biztos vagyok benne, hogy egyesek szerint rövidesen hazaáruló leszel...
2009. okt. 26. 23:01
 57/103 anonim ***** válasza:
71%

"azok beszélnek a tolerálás fontosságáról, akik a Jobbikost mumusnak látják és a jobbikosokat mindenféle kulturálatlan embereknek állítják be"

Tolerálni a kulturálatlan embereket =/= kulturáltnak tartani őket :))

"Itt Vas Albizik az, aki még egy könyvet sem olvasott el tőle, de azt hiszi van joga Albizni"

Olvastam tőle. Tömény giccs. Ellentétben a kolleginával, olvastam jó magyar írók műveit is, nálam ők a mérce. Ottlik, Babits, Csáth, Kosztolányi, Hajnóczy, Szerb, Nádas, Tar, Krasznahorkai... pl. ők a magyar irodalom. Albika nagyon gyenge hozzájuk képest.

"Hát elárulom, ember, hogy abban az időben mindenki "nagymagyar" volt. Adytól elkezdve mindenkinek fájt Trianon"

Trianon aláírásakor Ady Endre fél éve halott volt, kedves műveltintelligens jobbikos.

Amúgy persze hogy mindenki ellenezte Trianont. Ettől persze Albi így sem ért az akkori jobb írók nyomába.

"egy versében a "sz*r magyarokról" beszél"

Nem róluk beszél. Ha nem érted azt az egyébként egyszerű verset, akkor mit akarsz tulajdonképpen? Az a vers nagyon könnyen érthető. Azt mondja, hogy amikor jönnek a "dúlt-kebéű mélymagyarok", (tehát nem a magyarok általában, hanem a szélsőségesek, mint pl. te és elvbarátaid), akkor azt kell bebizonyítani, hogy (utolsó sor) "nemcsak a szemetek tudnak magyarul". Vagyis Spiró pont arról beszél, hogy a hozzád hasonló magyarkodók azok, akik szégyent hoznak a magyarokra és ővelük szemben kell bizonyítani, hogy nem az ők monopóliuma a magyarság. Nemcsak a vasalbik tudnak magyarul, hanem a Kosztolányik is.

"ismerettségi körömben egy történelemtanár, három magyar nyelv tanár, egy biológiatanár és két fizikatanár jobbikos"

Ez is mutatja, hogy az, hogy valaki elvégez egy SZAKot, abból mennyire nem következik semmiféle széles látókör, műveltség vagy akár empátia.

"Ezen kívül az ismerőseim között van 3 orvos, akik jobbikosak."

És? Az orvosi egyetemen van demokrácia szigorlat? Vagy politológia-vizsga? A politikához nem az ért, aki meg tud műteni egy szürkehályogot, hanem az, aki rendszeresen tájékozódik (nem vasalbiból vagy kurucinfóból) és gondolkodik, használja az agyát.

"Az ősmagyarság kérdéséhez a hozzáfűznivalóm annyi, hogy a finnugor elmélet sem jobban bizonyított."

Baromira egy 18 éves lány fogja megmondani, hogy mi bizonyított a történelemtudományban és mi nem, ugye? Akkor már oszlassuk fel az MTA-t és inkább bízzuk az újpesti kék óvoda középsőseire az összes tudományos kérdést.

"Hanem az, hogy ti mondjátok, hogy a jobbikosok magyarkodók, közben észre sem veszitek, de ezen hozzászólások alapján ti kerültök egyre messzebb a magyarságtól."

Nem, kiscsillag. A magyarságtól akkor kerülsz messzebb, amikor a magyarságot elutasítod és egy kitalált néphez (nevezzük mondjuk mmaagyarr-nak) kezdesz tartozni. A mmaagyarr egy különös nép, amelynek nincs köze a finnekhez (szemben a magyarokkal, akik egy finnugor nyelven beszélnek) és Wass Albi a nagy írója (szemben a magyarokkal, akiknek olyan írói vannak, mint Jókai, Mikszáth, sőt, Faludy, Konrád és Spiró).

Te tarts csak a mmaagyarrokkal, ezzel a kicsit komplexusos, kicsit üldözési mániás 200 ezer főt számláló kisebbséggel, én engedelmeddel megmaradok magyarnak.

2009. okt. 29. 08:36
 58/103 anonim ***** válasza:
82%
(Helyesbítek: Ady másfél éve volt halott a trianoni béke aláírásakor.)
2009. okt. 29. 08:37
 59/103 anonim ***** válasza:
21%

Nem tudom miért osztod itt az észt,amikor neked egy ember Albika.

Nekem a Gyurcsány se fecó,meg hasonlók,egyszerűen azért mert volt gyerekszobám.

nem a "jobbikos"szól belőlem,ha nem bírom szótlanul az Albizást,hanem az édesanyám nevelése.

És igazad van teljesen.Attól hogy valaki tanult,olvasott az nem jelenti azt,hogy művelt ember lenne.Te vagy az egyik példa rá.

2009. okt. 29. 08:42
 60/103 anonim ***** válasza:
100%

08:42

Érv érv hátán. Szeretem az ilyen érdemi hozzászólásokat :)

2009. okt. 29. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!