Csak szerintem felesleges lázongás ez, amit most az egyetemisták csinálnak?
Figyelt kérdés
Szerintem nevetséges ez az egész. Mindenki fel van tüzelve, mindenki azt hiszi hogy forradalmár, és 1956ban vagyunk. Persze a gondolkodás már nem megy. Csak a követelőzés, meg a BTKs zászló lobogtatása.2012. dec. 10. 21:29
1/48 anonim válasza:
"Persze a gondolkodás már nem megy."
Pontosabban? Ha már te ilyen okos vagy, fejtsd ki. Én teljesen egyet értek velük!!! A perlamentben csupa olyan f@szfej ül, aki az állam pénzén tanult... fizessék vissza kamatostul!!! na?
F17
2/48 A kérdező kommentje:
Annyit látok az egészben, hogy a sok ovodás kiment akadályozni a forgalmat. Tanuljanak olyan szakmát amivel el lehet helyezkedni, és akkor nem lesz miért lázadni.
2012. dec. 10. 21:31
3/48 anonim válasza:
én is egyetértek a kérdezővel. a munka büdös, szakmunkás nem akar lenni, ezért megy el mindenféle büfészakra, vagy hogy mondják a magyarok.
4/48 tetro válasza:
Valamit nagyon félreértettetek. Ezek a diákok most nem magukért vonultak ki tüntetni, hiszen ők már bent vannak az egyetemeken. Azért vonultak ki, hogy a te gyerekednek majd legyen esélye azt tanulni amit szeretne. Sőt, azért, hogy a BTKs zászló alá ne csak olyanok gyűljenek, akiknek annyi pénze van, hogy kedvtelésből lődöröghetnek az egyetemeken. Mert az biztos, ha fizetősek lesznek az egyetemek, akkor a BTK-ra nem a legjobb tanulók fognak menni. És a te gyerekednek majd már olyan tanára lesz, aki sehová máshová nem volt jó.
5/48 anonim válasza:
Akkor a kormány meg tanuljon meg nyugati életszínvonalat teremteni , tanuljanak meg nem sikkasztani , szokjanak le az adóemelésről.
6/48 anonim válasza:
"Tanuljanak olyan szakmát amivel el lehet helyezkedni..." Abszolúte egyetértek. Rengetegen tanulnak olyan szakon (pl. bölcsészet) ami teljesen felesleges. Nem is értem ezekhez mihez diploma egyáltalán?
7/48 tetro válasza:
Szüntessük meg a BTK szakokat! Aztán majd a gyerekeinket oktatják az erre voksoló kiművelt fórumozók. Iskola se kell hozzá. Majd itt a gyk-n.
8/48 anonim válasza:
Azzal szerintem nincs gond, ha csökkentik bizonyos helyeken a hallgatók számát. A gond az oktatás fizetőssé tétele. Most egy jobb képességű gimnazistanak is nehéz lesz állami finanszírozottra bekerulnie, hacsak nem szerez rengeteg pluszpontot. A szegényebb emberek gyakorlatilag kiszorulnak a felsőoktatásból.
9/48 anonim válasza:
Néhány ember úgy ír választ, hogy szerintem fogalma sincs az egyetemről, és életébe nem volt egy órán sem. A BTK-s szakokon képzik a töri,magyar,német, angol tanárokat, a tolmácsokat. Ott nem csak szabad bölcsészezett tanulnak.
10/48 anonim válasza:
"(pl. bölcsészet)"
Nincs is olyan szak, hogy bölcsészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!