Szerintetek a "hőn szeretett" kormányunknak nem az orvosok fizetésével kellene foglalkozni olyan fontos témák helyett mint az ország új neve? A BKV és a MÁV tömött felesleges pénzből juttatnának egy keveset az orvosoknak is, akkor nem itt tartanánk!
Ország átnevezés,buszmegállók átnevezése,utcák,terek stb
Igen,ENNYIRE hülyének néznek minket,hogy biztos ezek melett senki nem veszi észre,hogy egyre többet elvesznek tőlünk,a szarásért is fizetni kell lassan,ők egyre gazdagabbak az orvosok (meg mindenki más is) lassan éhendöglik,de IGEN EZAZ végre új nevet kapott az ország
rohadjanak meg ezek a mocskok..
Attól még nem lesz több pénz, hogy száz helyett hatszáthetvenöt órát gondolkodnak az orvosok fizetésén.
Mondjuk ha csődbe visszük a BKV-t meg a MÁV-ot, meg akkor már a Volán-társaságokat is, és akkor legalább kevesebben fognak orvoshoz járni, még kevesebb orvos kell, több jut fejenként nekik. Ez is egy szempont...
15:34 Nagyon egyetértek veled, mi is kiskereskedők vagyunk a csőd szélén. 12000 fős kisvárosban élünk sorra nyilt a CBA, Lidl, Tesco. Hab a tortán most akarják kezdeni az Aldi építkezését is. Fideszes polgármjesterünk van mindenkit ideenged, Tescos Zoli bácsi a gúnyneve.
Az Orbán Viki egyik legnagyobb s.ggnyalója!
"A Fideszt azért alkalmazta a nagytőke, hogy a nép kárára gazdagítsa jobban még a nagytőkéseket."
Mivel Magyarországon magyar nagytőkés nem nagyon van, a külföldi meg nem a magyar fizetésből él, ezért azt kell mondjam, hogy ezt buktad.
Az a baj, hogy a MÁV és a BKV sztorija már évek óta megy, és az állam évek óta tömi őket pénzzel, mert ugye ilyen szolgáltatással nem mehetnek csődbe. De nem is értem, hogy a BKV pl. hogy lehet csődközeli állapotban? Sikkasztás, hozzá nem értés, ilyenek miatt, mert nehezen tudom elképzelni, hogy lehet egy ilyen cég veszteséges.
Az orvosokról meg annyit, hogy értem én, hogy alul vannak fizetve. Azt is értem, hogy fizetésemelést akarnak. Na, de agyuk, az nincs? Nem látják, hogy milyen helyzetben van az ország? Most így hirtelen akarnak holnaptól 5-szörös béremelést? Mégis miből? Talán ha valami ésszerű javaslattal állnának elő, azt még biztos jobban meg is fontolná a kormány. Mellesleg a hálapénzből azért elég jól eléldegél a többségük.
Nemrég szültem, hát a terhesgondozás egy tragédia, meg sem vizsgáltak egyszer sem, úgy bántak velem, mint egy megesett k-val. Persze nehéz is elképzelni, hogy ebben az országban valaki szándékosan esett teherbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!