Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?
"Hát valószínűleg lealacsonyodott a szintedre, hátha megérted a mondandóját. De ezt kötve hiszem."
Nekem válaszolt ilyen hangnemben, nem Pro Patriának. De gondolom ez mindegy, mert akkor is neked van igazad. Há' nem? De! (Kétszer volt igazam. :))
"Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?"
Nem vagyok Jobbik párttag, csak két éve rájuk szavaztam, szóval félig-meddig megszólítva érzem magam.
Kérdésre válaszolva:
1, igen, elengedném a gyereket az előadásra
2, szvsz hasznos és támogatandó a program
Továbbmennék. Programcsomagot kéne kidolgozni, amiben a fehér foltokat tüntetnénk el.
lásd: mit kell tenni baleseti szívroham, agyvérzés, epilepsziás roham, cukorbetegségnál kóma közeli állapot esetében.
Mit jelentenek a fenti betegségek, hogyan kezeljék a gyerekek a fenti betegségben szenvedő osztálytársaikat
pl. felismerjék az epilepsziás rohamot, inzulinnal szúrja magát az osztálytársuk és nem drogozik stb.
Óvodától kezdve tanítani kéne.
Kölöknek mobiltelcsi, táblagép már van, de ha baj történik ott áll tanácstalanul.
Még saját magán se veszi észre a tüneteket.
Egy hozzátartozóm meghalt tavasszal, mert nem ismertem fel azonnal az agyvérzés jeleit. (orvos azzal nyugtatott, hogy akkor már mindegy lett volna, de ki tudja...)
Azután behatóbban tanulmányoztam az agyvérzést neten, orvosokat kérdeztem.
Nyáron megmentettem egy másik hozzátartozóm életét, mert azonnal felismertem az agyvérzés jeleit és mentőt hívtam.
Ennyin múlik.
"Pro Patria egy részt egy felhasználói fiókom van, másrészt fiatal vagy a 20 éveddel."
Meglehet, de valószínűleg nők terén tapasztaltabb, mint Te vagy.
Nem, nem arról van szó, hogy lázadó hippi vagy sem. Arról, hogy a belinkelt kérdésnél (elolvastad egyáltalán?) látható, ahogy lebuksz.
Íme:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__367..
Miután sokan panaszkodtak, hogy miért pontoz le a kérdező mindenkit, azt írod:
"A kérdés kiírása óta vacsoráztam. Most jöttem vissza a géphez. Ti magatok pontoztátok eddig egymást."
A bökkenő ott volt, hogy ezt nem kérdezőként, hanem válaszolóként írtad, nem szürke kommentben. Azaz elfelejtettél visszajelentkezni abba a fiókba, amivel a kérdést feltetted. A figyelmetlenségedből adódóan lebuktál.
Most meg annyi nincs benned, hogy elismerd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!