Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?
"- Ezzel mondjuk pont öngólt lőttél, de sebaj!;) "
ugye milyen kínos lenne besimerni, hogy marhaságot mondtál?
"Ezzel mondjuk pont öngólt lőttél, de sebaj!;)
-> ugye milyen kínos lenne besimerni, hogy marhaságot mondtál?"
- Nem én mondok marhaságot, még mindig nem veszed észre?:D Kimondtad a kulcsszót.
Igaz, egy marha nehezen ismeri be magáról, hogy marhaságokat beszél. A mentális betegek nagy része is tagadja, hogy beteg.
Ez neked szólt Pro Patria.
A homofóbia (is) betegség.
Ez a vita megy már több kérdésnél is mostanában de ravasz módon ahogy itt is oldalakon keresztül próbálták elterelni a figyelmet arról hogy tulajdonképpen miről folyik a vita. Jöttek a toleranciával, aztán vádaskodtak oldalakon keresztül. A melegség három ponton bukik meg mint "normalitás".
Az első a biológia. Ugyanis a pénisznek nem az a rendeltetése hogy férfi s*ggekbe dugdossák. A második a társadalom. Nyilvánvaló hogy egy egészséges nemzetnek nem tesz jót ha a melegség támogatása. A nemzet ezáltal megoszlik a f*rtúrók miatt és az egészséges népszaporulat is megcsappan. A harmadik ami belülről jön az pedig az undor amit minden férfi érez a melegekkel kapcsolatban. Ezt nem lehet megmásítani mert evolúciós ösztön. Az bizonyítja legjobban hogy nem genetikai probléma hogy nem öröklődik és még mindig vannak melegek.
"Kimondtad a kulcsszót."
hogy marha vagy.
gratulálok, megnyerted a díjat :)
Nem minden szervnek van csak egy rendeltetése. Én a kezemmel írni és pofonokat osztogatni is tudok. A fejemet is több mindenre használom (gondokozás, látás, szaglás stb.) érdekes módon én a péniszemet még vizelésre is használom.
A nemi szerv bonyolult felépítésű. Nem létok semmilyen feliratot rajta, hogy a Juli nevű vagina tulajdona.
Semmi közöm a nőkhöz, se a vaginájukhoz. Az én testemnek az a rendeltetése, hogy éljek. Önállóan. Még szaporodni is tudok, hiszen a gyerekcsinálásnak több módja is van. Nem kell nekem vagina, hogy felszínre hozzam a kis srácaimat... Simán át tudom adni egy pohárba bárkinek.
Az én péniszemnek az a rendeltetése, hogy örömet okozzon nekem és másoknak., na és persze, hogy pisilni is tudjak.
"A nemi szerv bonyolult felépítésű. Nem létok semmilyen feliratot rajta, hogy a Juli nevű vagina tulajdona."
- Nem, azt valóban nem, hogy egy adott nőhöz tartozna, de hogy nőhöz, az igen.
"Semmi közöm a nőkhöz, se a vaginájukhoz. Az én testemnek az a rendeltetése, hogy éljek."ű
- De a kukit semmiképp nem arra találták ki, hogy egy másik kukisnak a valagát döfködje. Akárhogy is fáj elismerned, kimondanod, tudomásul venned, a férfi fenék a sz*rásra való, a férfi kuki pedig a nő nunusába. Ennek ez a biológiai funkciója, tetszik vagy sem, te pedig rendellenes vagy. Szépítheted, magyarázhatod, de a legegyszerűbb, ha elfogadod, mert magadon és a sorstársaidon kívül senkit nem győzöl meg, és magatokat is csak azért, mert melegek vagytok, máskülönben "kívülről tekintve" ti is nevetnétek ezeken az erőlködéseken, ahogy meg próbáljátok hazudtolni a természetet, és belemagyarázni, hogy amit csináltok, az normális.
"Még szaporodni is tudok, hiszen a gyerekcsinálásnak több módja is van. Nem kell nekem vagina, hogy felszínre hozzam a kis srácaimat... Simán át tudom adni egy pohárba bárkinek."
- Akkor azt nem te "csináltad". És legfeljebb genetikailag leszel az "apja". (Jah, és azt mondtad, "semmi közöd a vaginákhoz", most akkor mégis kiderül, hogy anélkül kihalsz...?)
Ahelyett, hogy önellentmondásba kerülsz folyton, inkább fogadd el. Hogyan várjátok, hogy elfogadjon titeket a társadalom, ha ti magatok sem fogadjátok el magatok betegségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!