Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mit tennétek ha ez...

Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 25. 11:14
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/274 anonim ***** válasza:
86%

Azért ezt is érdemes lett volna elolvasnod, ha már idelinkelted nekem:

"It is impossible to know the exact suicide rate of LGBT youth because sexuality and gender minorities are often hidden and even unknown, particularly in this age group."

Tehát ezt nem mondanám hitelesnek.

2012. nov. 28. 11:32
 182/274 anonim ***** válasza:
76%

"A Péterfy Sándor Kórház Krízis-intervenciós és Pszichiátriai Osztálya évente körülbelül 3200 olyan pácienst kezel, akik öngyilkosságot kíséreltek meg. "A páciensek elmondása alapján az okok között első helyen a szerelmi a csalódás áll, az esetek 30 százalékában pedig a gazdasági válsággal, az egzisztenciális kilátástalansággal magyarázzák tettüket" - mondja dr. Szilágyi Simon pszichiáter, pszichoterapeuta, osztályvezető főorvos."

"Tehát nem a homofóbia az első ok az öngyilkosságra."

Mi van?

Ezeknek a 90%-a hetero. Arányaiban kell nézni.

A melegek hány százaléka követ el öngyilkosságot.

2012. nov. 28. 14:18
 183/274 anonim ***** válasza:
76%

"Azért ezt is érdemes lett volna elolvasnod, ha már idelinkelted nekem:

"It is impossible to know the exact suicide rate of LGBT youth because sexuality and gender minorities are often hidden and even unknown, particularly in this age group."

Tehát ezt nem mondanám hitelesnek."

Itt is megfeledkeztél az arányokról.

Ráadásul így rosszabb, mert akiknek titkolózniuk kell, azok gyakrabban lesznek öngyilkosok. Ez magától értetődő. Nem egy kellemes élmény.

A melegek azon csoportjáról, akikről tudja a statisztika, hogy melegek sokkal gyakoribb az öngyilkosság, mint a (beazonosítható) heteroknál.

2012. nov. 28. 14:24
 184/274 anonim ***** válasza:
76%

"téged sem érdekel egy ököllel megnevelt nő élete. Bocs, hogy mások is genyók, nem csak te."

Még meddig fogsz ezen lovagolni?

Az a kommentelő olyan undorítóan írt(k_öcsögözött meg minden), hogy beismerem ezt kívántam neki, de nem minden egyes nőnek a világon.

Az téged minősít, hogy nem csak velem akarsz genyó lenni, mert ÉN írtam valamit, hanem az összes homoszexuális emberrel. Szidj engem. Legyél velem szembe érzéketlen, de ne minden meleg emberrel.

2012. nov. 28. 14:30
 185/274 Pro Patria ***** válasza:
87%

"14:30"

- Mi magunk sem "minden meleget szidunk", kifejtettem bőven, hogy aki követ egy viselkedési normát - és erre példát is hoztam fel - azokkal az emberek többségének semmi baja sincs.

2012. nov. 28. 15:17
 186/274 anonim ***** válasza:
0%
Na beindult a gépezet. Most már nem tudja kimagyarázni magát a kis b*zi amikor az öngyilkosságokról beszélt. Én már az elején leszögeztem hogy nincs bajom azzal aki meleg csak tartsa meg magának és ne verje a mellet rá. Ettől még nem normális emberek és más szabályok vonatkoznak rájuk mint a normálisakra. Az teljesen más amikor az ember gyerekéről van szó ott az ember többet vár el.
2012. nov. 28. 16:01
 187/274 anonim ***** válasza:
33%

És egy friss hír itt az újabb eredménye a nagy liberalizmusnak. [link]

Az biztos hogy Iránban ilyen nem történhet meg ha mégis olyan büntetést kapnak hogy az életbe nem jut eszébe egyiknek se ilyen szörnyűség.

2012. nov. 28. 16:15
 188/274 anonim ***** válasza:
100%

15:17

melyik viselkedési normára gondolsz?

Azt hittem, ezen már túl léptünk. Ha kérdezősködnek őszintén fogok válaszolni. Nem fogok hazudni a szexualitásomról.

2012. nov. 28. 16:16
 189/274 anonim ***** válasza:
76%

ennek nem a hitelsséghez van köze, hanem a statisztikához. azokat a LGBT fiatalokat vették figyelembe, akikről kiderítették, hogy öngyilkosok lettek. természetesen nem vannak olyan LGBT fiatalok, akikről nem derült ki, hogy az miatt lettek önygilkosok, vagyis az öngyilkossági arány lehet magasabb is. alacsonyabb nem. ezért lehetnek az adatok pontatlanok, vagyis a valódi önygilkossági arány lehet nagyobb is! kevesebb viszont nem.

2012. nov. 28. 16:25
 190/274 anonim ***** válasza:
68%

Pro Patria,

nehogy kötekedésnek vedd, de még mindig nem válaszoltál arra a kérdésre, hogy mit tennél, ha a gyerekedről kiderülne, hogy homoszexuális.

Elfogadnád a gyereket, vállalnád a jövőbeli konfliktusokat, amik eztán érik majd a gyereken keresztül az egész családot vagy elzavarnád?

Szóval?

2012. nov. 28. 16:39
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!