Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mit tennétek ha ez...

Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 25. 11:14
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/274 anonim ***** válasza:
100%

Kérdezősködés terén nem vagy egyedül.

Engem állandóan azzal nyaggatnak, hogy mikor nősülök már meg végre. Az ember magánéletébe belemásznak rendesen.

2012. nov. 26. 23:32
 142/274 anonim ***** válasza:
100%

23:32

Én is rohadtul unom, hogy mindenki a szerelmi életemmel van elfoglalva. Ha ennyire érdekli őket, hogy kivel járok akkor mért vannak úgy felháborodva, ha felvállalom nyíltan és őszintén válaszolok? Ha azt mondom, hogy semmi közük hozzá akkor egyből levágják, hogy meleg vagyok. Utána meg fel vannak háborodva, hogy mért hirdetem... :))) Idióták.

2012. nov. 26. 23:45
 143/274 anonim ***** válasza:
100%

"Ha azt mondom, hogy semmi közük hozzá akkor egyből levágják, hogy meleg vagyok."

Nagybátyám (hetero!) sógorának évekig nem volt barátnője, csendes, otthon ülő, magának való krapek volt, háta mögött sokan melegnek tartották, aztán egyszer csak talált egy lányt és el is jegyezte.

Kérdezősködők leszerelése érdekében találj ki előre egy fedő sztorit és minden alkalommal mondd azt.

pl. barátnőd jelenleg az ország másik végében dolgozik és mostanában főleg telefonon érintkeztek.

p. van egy lány, de még alakulóban a dolog és nem akarod elkiabálni

stb.

Nem szép, hogy hazudozásra biztatlak, de a coming out következményeinél még ez is jobb.

2012. nov. 27. 00:01
 144/274 Pro Patria ***** válasza:
92%

Off.

Nem lehetne, hogy ne soronként küldd el a kommentet? Írd ki egy Word-lapra, és egyben. Nagyon zavaró.

On.

"Egy jó férj kell neked, aki jól megnevel az öklével."

- Na ez gyönyörű volt!:) Ebből látszik, hogy abszolút hidegenhagynak az "elesett, üldözött sorsú" emberek, csak saját magad miatt kelsz ki. Hazabeszélsz csupán. Ha nem lennél meleg, ez sem érdekelne. Joggal kérhetné ki minden megvert nő, hogy mégis hogyan lehetsz ilyen büdös paraszt. Hullajtod a krokodilkönnyeket, miközben tartod magadat ahhoz hogy "a sör hűtve, a nő ütve jó".

Képmutató s*ggfej.

Eljátszod, hogy neked a legsanyarúbb a sorsod, és mindenki sajnáljon, mert te aztán olyan piszokul el vagy nyomva, és mindenki a nap 24 órájában a te megölésed tervén dolgozgat, az egész világ legközpontibb problémája te vagy. Körülötted forog az univerzum.

Pedig valójában mindenki magasról tesz rá, hogy mit csinálsz, amíg megtartod magadnak, és nem várod el, hogy normális dologként tekintsünk arra, ami amúgy nem normális. (Mert nem az, ezt kár vitatnod. És ez nem "vallási dolog", ez az örökérvényű és nem ember által alkotott természeti renddel megy szembe.)

Írtam, de nagyon nem reagáltál rá: ugye azért tejért még lemehetsz a boltba? Mert 100-ból 1 ember, ha észreveszi a másságodat. Ez nem külső jegy, mint a bőrszín, úgyhogy ne vonszold olyan látványos kínnal az arcodon a keresztedet. Másnak is van.

"Elhiszem, hogy szerinted az a normális, ha eleve Down kórosként kezelek mindenkit, csak azért, mert van egy pár Down kóros a világban, de a többség szerint ez nem így van.

-> A Down kórosok egy kicsit más kategória."

- Miért? Az egyik egy fizikális, a másik egy mentális betegség. A párhuzam helytálló.

"Neked az a problémád, hogy hagy viselkedhess úgy, mintha mindenki hetero volna, mindenki egészséges lenne, a melegek, betegek meg húzzák meg magukat."

- Nem, de azért ne is kelljen már bocsánatot kérnünk, ha indulási pontként feltételezzük, hogy "normál módon élsz", mert ez az alapvető.

2012. nov. 27. 00:23
 145/274 anonim ***** válasza:
76%

"Pedig valójában mindenki magasról tesz rá, hogy mit csinálsz, amíg megtartod magadnak"

Ez a kedvencem. Olvasd már el az előző kommenteket!

Ha azt akarjátok, hogy megtartsam magamnak, akkor mért csesztettek mindenkit a magánéletével? Csak ezzel vagytok elfoglalva. Már milliomos lennék, ha 1 forintot kapnék minden egyes alkalommal, amikor a magánéletem után szaglásznak. Ha nem akarjátok tudni, akkor felejtsétek el végre azt, hogy másokat a magánéletükről faggattok.

2012. nov. 27. 01:02
 146/274 anonim ***** válasza:
76%

"Nem, de azért ne is kelljen már bocsánatot kérnünk, ha indulási pontként feltételezzük, hogy "normál módon élsz", mert ez az alapvető"

Már megint bele ütöd az orrod mások magánéletébe!

Ne feltételezz semmit! Szakadj le mások szerelmi ügyeiről!

Ezek után hogy tudnánk magunkban tartani, hogy melegek vagyunk, amikor nem hagysz minket békén?

Az alsógatyámba nem akarsz bele kukkantani?

Feltételezgesd a nénikédet.

2012. nov. 27. 01:09
 147/274 anonim ***** válasza:
52%

"Pedig valójában mindenki magasról tesz rá, hogy mit csinálsz, amíg megtartod magadnak"

"Nem, de azért ne is kelljen már bocsánatot kérnünk, ha indulási pontként feltételezzük, hogy "normál módon élsz", mert ez az alapvető."

Ez így egymás mellett gyönyörű.

2012. nov. 27. 01:13
 148/274 Pro Patria ***** válasza:
92%

Akkor leírom újra, mert úgy tűnik, túl sokat írtam az intellektuális képességeidhez képest:

Ne soronként küldd el a kommentedet, mert marhára zavaró.

"Ha nem akarjátok tudni, akkor felejtsétek el végre azt, hogy másokat a magánéletükről faggattok."

- Bocsánat, az emberek szoktak egymással beszélgetni, és kicsit unalmas lenne mindig a "szép időnk van".

Az sem másodlagos, hogy ha valaki ilyet kérdez "van valakid", valószínűleg azért teszi, mert azt szeretné, hogy ő legyen a valaki, és "felméri a terepet".

De ilyen alapon, mint amit te csinálsz, ezer más dolog lehetne. Például: miért hordasz cipőfűzőt? Nem is gondolsz rá, hogy mást kellemetlen helyzetbe hozol, mert felkötötte magát az apja?

Miért iszol tejet? Nem jut eszedbe, hogy másnak az elpusztult macskáját juttatja eszébe?

Miért mutatnak minden sorozatban házaspárokat? Nem gondolnak azokra, akik elvált szülők mellett nőttek fel, hogy emiatt bántja őket?

Miért reklámoznak autókat? Felidézni a rossz emlékeket azokban, akiknek a barátnőjük autóbalesetben halt meg?

Mikor elhunyt a dédmamám, borzasztó dühös voltam mindenkire, hogy hogyan tudnak boldogok lenni, és miért él mindenki tovább úgy, mintha mi se történt volna, mikor a világ is megszűnt forogni számomra. Mérges voltam, hogy mindenhol nagyi sütöget a reklámban.

Mikor szerelmi csalódáson voltam túl, gyűlöltem minden dalt a rádióban, ami a boldog szerelemről szólt. Szét tudtam volna törni, hogy miért énekelnek boldog szerelemről, mikor nekem összeomlott minden, miért nincsenek tekintettel azokra, akik épp szomorúak a szerelem miatt, miért kell folyton eszünkbe juttatni a kudarcunkat, szerelmes párokkal a sorozatokban, szerelmes filmekkel, dalokkal. (De ez csak ilyenkor tűnt fel, előtte persze nekem se.)

Aztán rájöttem, hogy nekem kell alkalmazkodnom a világhoz. Én csak egy kis pontja vagyok az egésznek, és nem a többség fog igazodni az én fájdalmamhoz, nem én fogom igazítani a világ menetét, hanem nekem kell elviselnem, hogy mások élnek tovább, és csak önmagamra támaszkodhatok, a fájdalmaimmal pedig egyedül kell megküzdenem.

Te is csak azért vagy ilyen nagy igazságharcos, mert magadat véded. Ha nem hazabeszélnél, eszedbe sem jutna emberijogoskodni.

2012. nov. 27. 02:34
 149/274 anonim ***** válasza:
23%
Ti melegek csak azért pofázhattok mert mi megengedtük ezért illene egy kis tiszteletet mutatni a normális többség felé én pontosan ezért ellenzek mindenféle "elfogadást" a melegekkel szemben mert a végén üldözni fogják azt aki normális. Szerencsére nálunk még annak ellenére is hogy a média a zsidó-liberális holdudvar kezében van nem értek el semmilyen eredményt az átlagemberek szemében.
2012. nov. 27. 10:22
 150/274 anonim ***** válasza:
100%

02:34

Döntsd már el, hogy mit akarsz!

Ha nem akarod, hogy a melegek őszintén válaszoljanak, akkor ne kérdezősködj.

Ha párkapcsolati témákról akarsz beszélgetni akkor mi jogon várod el, hogy a melegek "tartsák meg maguknak"?

Minek kérdezed? Vagy a melegek hazudjanak a képedbe?

Másokat a szerelmi ügyeiről faggatsz, de te háborodsz fel a legjobban, ha őszintén válaszolnak rá.

Felőlem kérdezz bármit, nem is ez a gond, de akkor ne írogass olyanokat, hogy a melegek "tartsák meg maguknak".

3 lehetősége van egy homoszexuális embernek válaszolni:

1. meleg vagyok => homofób támadások/mért reklámozza

2. magánügy => biztos meleg/antiszociális/nagyképű

3. hazudik => hazudik, tovább hazudik, belebonyolódik a saját hazugságaiba

Válassz!

2012. nov. 27. 11:42
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!