Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?
"ennek nem a hitelsséghez van köze, hanem a statisztikához"
Ha nem tudod mennyi a 100%, akkor elég nehéz viszonyítani. Az idézett részlet arról szólt, hogy sok a rejtett meleg. Mennyi az összes meleg? Hány %-a lett öngyilkos a melegeknek a kirekesztés miatt, ha azt sem tudod mennyien vannak? Ha egy halottról nem tudod, hogy meleg volt-e vagy sem, akkor mire alapozza bárki is, hogy amiatt ölte meg magát. Innentől kezdve számomra nem hiteles.
"Ráadásul így rosszabb, mert akiknek titkolózniuk kell, azok gyakrabban lesznek öngyilkosok."
Na ez aztán a logika! A titkolózóról hogy tudod meg, hogy meleg volt, miután meghalt? Van valami ismertetőjegye a melegeknek?
"Az a kommentelő olyan undorítóan írt(k_öcsögözött meg minden)"
Na és mire köcsögöztem? Nyugodtan vissza lehet keresni az ocsmány irományaidat. Először is elkezdtél parasztozni (IGEN TE KEZDTED), majd meggyanúsítottál azzal, hogy mindenkire rámászok, akár hetero, akár meleg. Mégis mit képzeltél? Hogy benyelem a szemétségeidet, csak azért, mert kisebbséghez tartozol?
"Na ez aztán a logika! A titkolózóról hogy tudod meg, hogy meleg volt, miután meghalt? Van valami ismertetőjegye a melegeknek?"
Hány éves vagy?
Ha valaki olyan környezetbe nő fel, hogy titkolnia kell a homoszexualitását az sokszor depresszióhoz vezet. Beszélgess egy dilidokival.
17:17
A homofóbok igenis parasztok. Erre te ezt nagyon magadra vetted és elkezdett habzani a szád.
17:17
Engem utoljára az anyám köcsögözött, én nem voltam ennyire durva.
"Ha valaki olyan környezetbe nő fel, hogy titkolnia kell a homoszexualitását az sokszor depresszióhoz vezet"
És ez azt jelenti, hogy az összes depressziós homoszexuális? Utána kell néznem a férjezett többgyermekes barátnőm szexuális érdeklődésének, mert biza ő is depressziós. Valszeg azért, mert leszbi és titkolnia kell.
"Egy olyan 20 oldal kellett hogy lenyugodjon a gyerek"
ÁÁÁÁ, ez csak a látszat. Most figyelj!
"A homofóbok igenis parasztok."
A homoszexuálisokat pedig köcsögnek szokták nevezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!