Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikosok mit tennétek ha ez...

Jobbikosok mit tennétek ha ez a program tartana előadást középiskolás gyermeketek középiskolájában?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 25. 11:14
 241/274 A kérdező kommentje:
Pro Patria igen én vagyok Don Giovanni de ez az egy felhasználói fiókom van, kis butus.
2012. nov. 30. 15:04
 242/274 Pro Patria ***** válasza:
72%

Ajánlom, olvasd vissza a 7. oldalra írt, 11-25 15:57-es kommentemet. Az ott belinkelt másik kérdésednél kerek-perec kiderül, hogy legalább két fiókod van.

Mondjuk figyelned kellett volna arra, hogy mielőtt írsz a kérdésedhez, jelentkezz vissza a sajátodba.

2012. nov. 30. 17:06
 243/274 anonim ***** válasza:
68%

"Ahelyett, hogy önellentmondásba kerülsz folyton, inkább fogadd el. Hogyan várjátok, hogy elfogadjon titeket a társadalom, ha ti magatok sem fogadjátok el magatok betegségét?"

Talán azért, mert ők ebbe születtek bele és nekik ez teljesen természetes.

Mint ahogy a született vakoknak is természetes, hogy nem látnak, nem élik meg betegségként.

Eljutott arra a mélypontra ez a fórum, hogy ideje lenne törölni...

A gyerekek felvilágosításáról, annak szükségességégről vagy szükségtelenségéről lett volna szó eredetileg, ha jól tudom.

Ebbe a kuki, nuni, popó stb. alpári trágárkodásba inkább nem folynék bele, szóval a magam részéről viszlát.

(bye the way a férfiak se vetik meg a női popót, szóval nem csak a vagina játszik a heteroknál sem...)

Empátia nulla. A felek a másiktól várják a megértést, mikor nem is törekszenek arra, hogy a másik ember helyébe képzeljék magukat.

2012. nov. 30. 17:37
 244/274 anonim ***** válasza:
83%

"Talán azért, mert ők ebbe születtek bele és nekik ez teljesen természetes."

Idáig rendben is lenne, ha nem akarná rám erőltetni, hogy én is így vélekedjek róla. Vannak olyan "emberek", akik kakában, pisiben élnek, mert ezt szokták meg, ez a "természetes". Nekem viszont a belem kifordulna tőle. Bocs, de emiatt nem fogom sz.arul érezni magam, és kikérem magamnak, ha emiatt még meg is bélyegezzen valaki.

2012. nov. 30. 18:22
 245/274 Pro Patria ***** válasza:
63%

Kedves 17:37-es:

"Mint ahogy a született vakoknak is természetes, hogy nem látnak, nem élik meg betegségként."

- Így van, nagyon jó hasonlat. De az, hogy elfogadom, attól még ugyanúgy betegségnek tartom, hiszen az.

"Empátia nulla. A felek a másiktól várják a megértést, mikor nem is törekszenek arra, hogy a másik ember helyébe képzeljék magukat."

- Én elfogadom és megértem őket, ezt eddig is mondtam. De odáig nem hagyom fajulni ezt a dolgot, hogy "normálisnak", "természetesnek" kelljen tekintenünk, melegházasságok legyenek, stb., mert nem az. Mint ahogyan itt erőltetik belemagyarázni, hogy valójában ez normális és természetes dolog, és nem betegség.

2012. nov. 30. 19:10
 246/274 anonim ***** válasza:
24%

"a férfi kuki pedig a nő nunusába"

Mellesleg hány éves vagy, Pro Patria? Normális felnőtt ember nem nevezi így a nemi szerveket.

2012. nov. 30. 21:27
 247/274 anonim ***** válasza:
36%
Azért az már felháborító hogy a vakokhoz hasonlítjátok magatokat. Kiknek ártanak ők? És miről tehetnek? Van nekik elég bajuk. Ti viszont felelősek vagytok a devianciátokért senki se kényszerít az aberrált viselkedésre és meg is csináljátok. Olyan értelemben vagytok betegek mint a pszichopaták és nem abban az értelemben hogy sajnálni kellene titeket.
2012. dec. 1. 12:33
 248/274 Pro Patria ***** válasza:
28%

"Mellesleg hány éves vagy, Pro Patria? Normális felnőtt ember nem nevezi így a nemi szerveket."

1. Távol áll tőlem az alpáriság.

2. A kommentszűrőnek nem akarok plusz munkát adni.

3. Ha gyerekként viselkedtek, úgy is foglak titeket kezelni.

Ha másba nem tudsz belekötni már kínodban, az elismerés;)

2012. dec. 1. 13:44
 249/274 Pro Patria ***** válasza:
36%
Bónusz: néhány oldallal előbb a másik meleg sorstársad is egészen pontosan a "nunus" szót használta.:)
2012. dec. 1. 13:45
 250/274 anonim ***** válasza:
32%

"Bónusz: néhány oldallal előbb a másik meleg sorstársad is egészen pontosan a "nunus" szót használta.:)"

Hát valószínűleg lealacsonyodott a szintedre, hátha megérted a mondandóját. De ezt kötve hiszem.

2012. dec. 1. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!